Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cand va avea loc inmormantarea soacrei lui Klaus Iohannis. Georgeta Lazurca va fi inhumata alaturi de sotul sau

România Liberă România Liberă,
Cand va avea loc inmormantarea soacrei lui Klaus Iohannis. Georgeta Lazurca va fi inhumata alaturi de sotul sau

Presedintele Romaniei este in doliu, dupa decesul soacrei sale. Trupul neinsufletit al mamei lui Carmen Iohannis, Georgeta Lazurca, este depus la capela romano-catolica a Cimitirului Municipal din Sibiu, unde urmeaza sa fie inmormantata marti. continuă pe România Liberă

Soacra presedintelui Klaus Iohannis a murit. Seful statului si-a amanat o parte din programul oficial

Soacra presedintelui Klaus Iohannis a murit duminica, la Sibiu, au declarat pentru Adevarul surse apropiate sefului statului. inmormantarea va avea loc marti.

Cum a aflat Klaus Iohannis despre decesul soacrei sale. A fost nevoit sa se intoarca din drum!

Klaus Iohannis este in doliu. Presedintele Klaus Iohannis plecase spre Bucuresti, in cursul zilei de duminica, insa s-a intors din drum la Sibiu, dupa ce a aflat despre decesul soacrei sale, scrie news. ro. Sicriul cu trupul.

Klaus Iohannis este in doliu. Anunt important despre vizita presedintelui Slovaciei in Romania, programata pentru luni

Klaus Iohannis este in doliu. Purtatorul de cuvant al Presedintiei, Madalina Dobrovolschi, a anuntat, intr-un comunicat de presa ca programul de marti al presedintelui Klaus Iohannis se va.

Klaus Iohannis condamna decizia Senatului de a proteja plagiatorii: Este cel putin suspecta graba cu care s-a actionat pentru modificarea Legii educatiei

Presedintele Klaus Iohannis a scris pe pagina sa de Facebook faptul ca decizia Senatului privind legea, care va proteja plagiatorii, va afecta verificarea impartiala a acuzatiilor de plagiat.

Klaus Iohannis: Decizia de azi a Senatului risca sa afecteze verificarea impartiala a acuzatiilor de plagiat. Este cel putin suspecta graba cu care s-a actionat pentru modificarea Legii educatiei

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intr-o reactie postata pe Facebook cu privire la adoptarea de catre senatori a proiectului prin care CNATDCU este scos din circuitul analizarii plagiatelor in lucrarile de doctorat si respingerea cererii sale de reexaminare a legii, ca decizia de luni a Senatului risca sa afecteze verificarea impartiala a acuzatiilor de plagiat, care au devenit tot mai dese in ultimii ani. Seful statului considera totodata cel putin suspecta graba cu care s-a actionat pentru modificarea Legii educatiei.

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis: Nu ne vom amesteca in alegerile din Republica Moldova

Nici Romania, nici Uniunea Europeana nu se va amesteca in campania electorala ce se desfasoara in Republica Moldova, a declarat vineri presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.

Doliu in familia prezidentiala: Mama primei doamne a murit. Klaus Iohannis si-a anulat programul de marti

Doliu in familia prezidentiala. Soacra presedintelui Klaus Iohannis a murit duminica, la varsta de 72 de ani, informeaza B1 TV. Administratia Prezidentiala, prin purtatorul de cuvant.

Klaus Iohannis: Multe persoane acuzate, condamnate sau in orice alta faza cu dosare penale isi descopera vocatia de scriitor

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, vineri, ca este important ca sesizarile privind acuzatiile de plagiat sa fie verificate cu celeritate, intrucat multe persoane acuzate sau condamnate sau in orice alta faza cu dosare penale isi descopera vocatia de scriitor.

Presedintele Klaus Iohannis, apel pentru clasa politica: imi doresc foarte mult sa avem o campanie fara mizerii

Presedintele Klaus Iohannis a explicat, vineri, motivele pentru care i-a cerut procurorului general sa ia toate masurile astfel incat cercetarile sa se desfasoare cu celeritate, dand ca exemplu.

Klaus Iohannis: Mi-ar placea sa avem o campanie electorala curata. Politicienii sa se pregateasca pentru o campanie fara mizerii si centrata pe probleme care trebuie rezolvate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca isi doreste ca in acest an sa existe o campanie electorala curata, in care politicienii sa fie preocupati de problemele importante ale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )