Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: Multe persoane acuzate, condamnate sau in orice alta faza cu dosare penale isi descopera vocatia de scriitor

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis: Multe persoane acuzate, condamnate sau in orice alta faza cu dosare penale isi descopera vocatia de scriitor

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, vineri, ca este important ca sesizarile privind acuzatiile de plagiat sa fie verificate cu celeritate, intrucat multe persoane acuzate sau condamnate sau in orice alta faza cu dosare penale isi descopera vocatia de scriitor. continuă pe România Liberă

Presedintele Klaus Iohannis: E inacceptabil sa nu avem vinovati in dosarul Revolutiei si al Mineriadei. Este vorba de persoane care au incalcat legea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Palatul Cotroceni, ca este inadmisibil sa nu avem vinovati in dosarul Revolutiei, al mineriadelor dupa o perioada de timp atat de lunga de la acele evenimente.

Klaus Iohannis: E inacceptabil sa nu avem vinovati in dosarele Revolutiei si al mineriadei. Este vorba de persoane care au incalcat legea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Palatul Cotroceni, ca este inadmisibil sa nu avem vinovati in dosarul Revolutiei, al mineriadelor dupa o perioada de timp atat de lunga de la acele evenimente.

Klaus Iohannis: Indemn politicienii sa se pregateasca pentru o campanie electorala fara mizerii

Klaus Iohannis indeamna politicienii si partidele politice sa se pregateasca pentru o campanie electorala curata, fara mizerii, el spunand ca in Romania au existat de foarte multe ori campanii murdare.

Presedintele Klaus Iohannis, apel pentru clasa politica: imi doresc foarte mult sa avem o campanie fara mizerii

Presedintele Klaus Iohannis a explicat, vineri, motivele pentru care i-a cerut procurorului general sa ia toate masurile astfel incat cercetarile sa se desfasoare cu celeritate, dand ca exemplu.

Klaus Iohannis: Mi-ar placea sa avem o campanie electorala curata. Politicienii sa se pregateasca pentru o campanie fara mizerii si centrata pe probleme care trebuie rezolvate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca isi doreste ca in acest an sa existe o campanie electorala curata, in care politicienii sa fie preocupati de problemele importante ale.

Klaus Iohannis, rugat sa comenteze o sugestie a lui Nicusor Dan pentru Dacian Ciolos: Eu nu pot decat sa-i recomand sa-i spuna acest lucru domnului premier (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost rugat vineri de un reporter sa isi spuna parerea despre faptul ca liderul USR, Nicusor Dan, sugera ca premierul Dacian Ciolos sa faca un program de guvernare pe care.

Klaus Iohannis, despre acuzatiile de plagiat ale lui Kovesi: Eu nu am spus ca nu sunt indicii, ci ca eu nu am avut indicii. Altii, daca au, sa faca sesizari

Presedintele Klaus Iohannis a aratat, vineri, ca nu are indicii ca sefa DNA Laura Codruta Kovesi si-a plagiat lucrarea de doctorat, asa cum a acuzat-o deputatul Sebastian Ghita, dar cei care au suspiciuni pot sesiza autoritatile competente cu verificarea tezei.

Presedintele Klaus Iohannis, intalnire cu Federica Mogherini. Evolutiile din vecinatatea estica a UE, printre temele discutiilor dintre cei doi

Presedintele Klaus Iohannis are stabilita vineri o intalnire la nivel inalt cu Federica Mogherini, vicepresedintele Comisiei Europene, inalt Reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri.

Federica Mogherini va fi primita, vineri, de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Vicepresedintele Comisiei Europene, Federica Mogherini, va fi primita, vineri, de presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. in acest context, cei doi oficiali vor discuta despre vecinatatea estica a Uniunii Europene, criza migratiei si politica de securitate a Europei.

Traian Basescu, despre declaratiile lui Klaus Iohannis privind numirea unui premier dupa alegerile parlamentare: Cei care cred ca presedintele Romaniei este maimuta dresata se insala. Daca nu va avea partidul cu 51%, nu va numi decat pe cine va vrea el

Seful PMP, Traian Basescu, sustine ca, in lipsa unei majoritati clare dupa alegerile parlamentare din 11 decembrie, presedintele Klaus Iohannis va numi pe cine va dori la conducerea Guvernului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )