Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cand vine vorba despre inchisorile CIA din Romania, Ponta ne trimite la MAE

România Liberă România Liberă,
Cand vine vorba despre inchisorile CIA din Romania, Ponta ne trimite la MAE

Ponta a fost intrebat care este pozitia Guvernului roman in provinta centrelor de detentie CIA in Romania, relevate de presa internationala in baza unui raport al Senatului SUA, si daca va ridica acest subiect in sedinta CSAT sau in alt for. continuă pe România Liberă

Ion Iliescu, despre inchisoarea CIA din Romania: Nu am avut cunostinta de asa ceva

Fostul presedinte Ion Iliescu a afirmat ca nu a avut cunostinta despre existenta unei inchisoari a CIA in Romania, relateaza Gandul. in acelasi timp, el a spus ca poate comenta asupra centrului de detentie.

Ponta, despre inchisorile CIA in Romania: MAE va va raspunde la orice alte intrebari aveti

Premierul Victor Ponta a refuzat sa prezinte pozitia Guvernului in ceea ce priveste presupusele inchisori ale CIA in Romania, relevate in presa internationala in baza unui raport al Senatului SUA, mentionand insa ca Ministerul de Externe va.

Departamentul de Stat nu stia de inchisoarea CIA din Romania

CIA nu informase Departamentul de Stat despre existenta inchisorii din Romania, situatie pe care ambasadorul Michael Guest a catalogat-o inacceptabila, autoritatile de la Bucuresti cerand in 2006 inchiderea centrului de detentie, rezulta.

Teroristii tinuti in inchisorile CIA din Bucuresti erau rasplatiti cu Harry Potter si Snickers pentru informatiile date

Fosti oficiali ai Statelor Unite au declarat ca Agentia Centrala de Informatii CIA) din SUA s-a folosit de o cladire guvernamentala din Bucuresti ca sediu al unei inchisori secrete pentru detinutii suspecti.

Adevarul Live de la 16.00. Ora marilor dezvaluiri cu Ioan Talpes, fost sef SIE: Cine si ce a stiut in Romania despre inchisorile CIA?

Romania ar aparea pe lista inchisorilor secrete ale CIA, in centrul de detentie deschis pe teritoriul Romaniei fiind interogati mai multi prizonieri suspectati de legaturi cu grupari teroriste. CIA nu informase Departamentul de Stat despre existenta inchisorii din Romania, situatie pe care fostul ambasadorul american la Bucuresti 2001-2004) Michael Guest a catalogat-o inacceptabila. Daca au existat, de ce, cine si cand a aprobat acest lucru?.

CIA nu a informat Departamentul de Stat despre inchisoarea din Romania

CIA nu a informat Departamentul de Stat despre existenta inchisorii din Romania, situatie pe care ambasadorul Michael Guest a catalogat-o inacceptabila, relateaza Mediafax. Autoritatile de la Bucuresti au cerut, in 2006, inchiderea centrului de detentie, conform raportului Senatului SUA.

Obama si Kopacz spera ca raportul despre inchisorile secrete CIA sa nu deterioreze relatiile SUA-Polonia

Barack Obama si premierul polonez Ewa Kopacz doresc ca publicarea raportului despre inchisorile secrete CIA sa nu aiba un impact negativ asupra relatiilor dintre Polonia si Statele Unite, a anuntat marti Guvernul de la Varsovia. Obama si Kopacz au discutat la telefon despre publicarea acestui document.

SUA si Polonia spera ca raportul despre inchisorile secrete CIA sa nu deterioreze relatiile dintre cele doua tari

Barack Obama si premierul polonez Ewa Kopacz doresc ca publicarea raportului despre inchisorile secrete CIA sa nu aiba un impact negativ asupra relatiilor dintre Polonia si Statele Unite, a anuntat marti Guvernul de la Varsovia. Obama si Kopacz au discutat la telefon despre publicarea acestui document.

Zece exemple de tortura din inchisorile CIA:de la simularea inecului la hranirea rectala

Rezumatul de 480 de pagini al unui raportului lung de peste 6. 000 de pagini, realizat de o comisie din cadrul Senatul SUA, privind inchisorile Agentiei Centrale de Informatii CIA)din lume, contin in detalii grotesti referitoare la metodele de tortura aplicate detinutilor.

Sondaj despre tinerii din Romania: 50% dintre cei de peste 18 ani stau cu parintii, aproape 40% isi doresc sa emigreze si 1 din 2 vrea restrangerea drepturilor la avort

Principalele probleme cu care se confrunta Romania sunt coruptia, saracia si lipsa locurilor de munca, cred tinerii cu varste cuprinse intre 15 si 29 de ani. Rezultatele apartin unui sondaj realizat de CURS pentru Fundatia Friedrich Ebert - Romania. Raportul publicat de fundatie arata ca 50% dintre tinerii de peste 18 ani din Romania locuiesc cu parintii si ca, desi peste 80% dintre tineri se declara crestin-ortodocsi, o treime dintre ei spun ca nu cred in Dumnezeu. In plus, autorii studiului noteaza ca raspunsurile cu privire la problema avortului anunta o posibila tema importanta in anii ce vor veni. Mai mult de jumatate din populatia tinerilor doreste restrangerea drepturilor la avort in Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )