Libnet.ro
UNICEF

00:06

Va candida Victor Ponta la PREZIDENTIALE? Iata raspunsul premierului

Antena3 Antena3,
Va candida Victor Ponta la PREZIDENTIALE? Iata raspunsul premierului

Candidatul USL la alegerile prezidentiale ramane Crin Antonescu, a reamintit premierul Victor Ponta, marti seara, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. intrebat daca va candida la alegerile prezidentiale, co. continuă pe Antena3

Va CANDIDA Victor Ponta la alegerile prezidentiale? Iata raspunsul premierului

Candidatul USL la alegerile prezidentiale ramane Crin Antonescu, a reamintit premierul Victor Ponta, marti seara, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. intrebat daca va candida la alegerile prezidentiale, co.

Victor Ponta: Hidroelectrica, listata la Bursa anul viitor.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, la Antena 3, ca, in 2014, si compania Hidroelectrica va fi listata la bursa. Citeste si: Ponta: Crin Antonescu este candidatul USL Romgaz e prima companie romaneasca care se listeaza la Bursa de la Londra. 15% din actiunile Romgaz au adus aproape 400 de milioane de euro. Romgaz valoreaza aproape 4 miliarde de euro, a spus Victor Ponta. Citeste si: ROMGAZ, listata pe BURSA de la Londra. Ialomiteanu: Sper sa nu avem un nou esec al .

Momentul adevarului in PSD. Victor Ponta vorbeste despre profilului candidatului la alegerile prezidentiale

Presedintele PSD, Victor Ponta, a explicat, in discursul sau de la Consiliul National al PSD, ca bataliile din 2014 sunt foarte importante si ca acum este momentul adevarului. Eu sunt convins ca.

VIDEO. Basescu: Victor Ponta nu are nici o sansa sa fie presedintele Romaniei. ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, la B1 TV, ca premierul Victor Ponta nu are nici o sansa la prezidentiale, daca USL se va rupe si ca este mai probabil un scenariu in care, daca USL se destrama, Antonescu sa fie sustinut in turul doi de toate partidele de dreapta. Traian Basescu sustine ca USL nu se va rupe, intrucat PSD nu are de castigat din acest lucru: PSD, daca se rupe de liberali, nu castiga prezidentialele. Ei Crin Antonescu si Victor Ponta, n. red. ) se joaca acum .

Victor Ponta: Daca Antonescu vrea sa fie presedinte trebuie sa vorbeasca frumos cu toti, in primul rand cu PSD

Alegerea ca presedinte al tarii a lui Crin Antonescu depinde in primul rand de capacitatea acestuia de a obtine voturi, a afirmat duminica premierul Victor Ponta. Alegerile prezidentiale vor fi extrem de.

Victor Ponta: Kovesi continua un sistem care a fost stapanit de Morar, un sistem care genereaza stenograme in presa dupa care nu se mai intampla nimic / As putea face echipa cu Geoana presedinte al Romaniei

Premierul Victor Ponta a declarat intr-un interviu pentru Q Magazine ca doamna Kovesi sefa DNA - n. red. ) continua un sistem care a fost stapanit de catre fostul procuror-sef, domnul Daniel Morar, un sistem care genereaza dosare pentru presa, stenograme in presa si nume care sunt date presei doar ca sa atraga atentia, dupa care nu se mai intampla nimic. Ponta a mai spus ca Polonia si Turcia sint modele de politici economice si de dezvoltare si a raspuns categoric da intrebat daca ar putea lucra cu Mircea Geoana ca presedinte al Romaniei.

Victor Ponta: Basescu a crescut TVA, noi o scadem.

Victor Ponta:Eu as fi vrut sa fac exploatarea in cadrul unei legi. Reducerea construbutiilor de asigurari sociale de la 1 ianuarie si este un sprijin pentru mediul de afaceri pentru ca este vorba de o scadere procentuala de 5% la angajator. Mai mult, bugetul pe 2014 ar urma sa fie adoptat la inceputul lunii decembrie, in timp ce raspunderea pe legea descentralizarii va fi asumata pe 19 noiembrie. Pe 14 noiembrie vom avea sedinta de guvern in care finalizam si adoptam proiectul legii .

VIDEO. Victor Ponta: Basescu a crescut TVA, noi o scadem.

Victor Ponta: Reducerea construbutiilor de asigurari sociale de la 1 ianuarie si este un sprijin pentru mediul de afaceri pentru ca este vorba de o scadere procentuala de 5% la angajator, a declarat Victor Ponta, dupa sedinta USL de luni. // Mai mult, bugetul pe 2014 ar urma sa fie adoptat la inceputul lunii decembrie, in timp ce raspunderea pe legea descentralizarii va fi asumata pe 19 noiembrie. Pe 14 noiembrie vom avea sedinta de guvern in care finalizam si adoptam .

Victor Ponta: Medicii rezidenti vor primi o bursa lunara de circa 150 euro

Medicii rezidenti vor primi, pe intreaga perioada de rezidentiat, un tip de bursa speciala lunara, in cuantum de aproximativ 150 euro, a declarat premierul Victor Ponta, duminica seara, la Antena 3. Daca am mari salariul, am intra in acel sistem cu taxele pe care le platesc si, atunci, a fost o idee si ministrul Sanatatii si ministrul Bugetului au spus nu umblam la salariu, dar dam noi rezidentilor, pe tot parcursul rezidentiatului, un fel de bursa speciala - acum sper sa reusim in jur de 150 de euro lunar, ceea ce inseamna aproape venitul pe care-l au in acest moment rezidentii - pe toata durata rezidentiatului, a spus Ponta.

Victor Ponta: Daca Antonescu vrea sa fie presedinte, trebuie sa vorbeasca frumos cu toti, in primul rand cu PSD. / Nu s-a schimbat nimic la DNA dupa plecarea lui Daniel Morar. Se fluiera intr-o singura directie

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara,Antonescu depinde in primul rand de capacitatea acestuia de a obtine voturi si a atentionat ca este posibil ca liderii locali PSD sa nu se mai implice in sustinerea lui daca Antonescu va continua sa vorbeasca de rau PSD. Pe de alta parte, Ponta a declarat ca spera ca DNA sa se schimbe dupa plecarea lui Daniel Morar, in sensul de a fi condamnate toate actele de coruptie indiferent de zona politica in care sunt identificate, dar ca, din pacate, nu vede la Antena 3, ca ca alegerea ca presedinte al tarii a lui Crin nicio schimbare in acest sens, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )