Libnet.ro
UNICEF

10:00

Victor Ponta: Medicii rezidenti vor primi o bursa lunara de circa 150 euro

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Medicii rezidenti vor primi o bursa lunara de circa 150 euro

Medicii rezidenti vor primi, pe intreaga perioada de rezidentiat, un tip de bursa speciala lunara, in cuantum de aproximativ 150 euro, a declarat premierul Victor Ponta, duminica seara, la Antena 3. Daca am mari salariul, am intra in acel sistem cu taxele pe care le platesc si, atunci, a fost o idee si ministrul Sanatatii si ministrul Bugetului au spus nu umblam la salariu, dar dam noi rezidentilor, pe tot parcursul rezidentiatului, un fel de bursa speciala - acum sper sa reusim in jur de 150 de euro lunar, ceea ce inseamna aproape venitul pe care-l au in acest moment rezidentii - pe toata durata rezidentiatului, a spus Ponta. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Medicii rezidenti vor primi o bursa lunara de circa 150 euro

Primul ministru Victor Ponta a anuntat duminica seara ca medicii rezidenti vor primi, pe intreaga perioada de rezidentiat, un tip de bursa speciala lunara, in cuantum de aproximativ 150 euro. Daca am mari.

Victor Ponta: Medicii rezidenti vor primi o bursa lunara de circa 150 euro

Primul ministru Victor Ponta a anuntat duminica seara ca medicii rezidenti vor primi, pe intreaga perioada de rezidentiat, un tip de bursa speciala lunara, in cuantum de aproximativ 150 euro. Daca am mari.

Ponta: Produsele bio vor beneficia de reducerea TVA la 9%

Premierul Victor Ponta a declarat, azi, ca produsele bio vor beneficia de reducerea TVA la 9%, la fel ca la paine, masura urmand a intra in vigoare de anul viitor, dupa intalnirea dintre Guvern si delegatia Fondului Monetar Interna and tional FMI) din 2014, arata sursele de presa.

Victor Ponta: Daca Antonescu vrea sa fie presedinte trebuie sa vorbeasca frumos cu toti, in primul rand cu PSD

Alegerea ca presedinte al tarii a lui Crin Antonescu depinde in primul rand de capacitatea acestuia de a obtine voturi, a afirmat duminica premierul Victor Ponta. Alegerile prezidentiale vor fi extrem de.

Victor Ponta despre portul Constanta: Participatie minoritara guvern si autoritate locala, listare la bursa si investitori privati

Premierul Victor Ponta a declarat ca guvernul si autoritatea locala ar trebui sa detina o participatie minoritara la Portul Constanta, care ar trebui listat la bursa.

Ponta: Produsele BIO vor avea TVA de 9%.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca produsele bio vor beneficia de reducerea TVA la 9%, la fel ca la paine, masura urmand a intra in vigoare din 2014. Produsele bio vor avea TVA - n. r. ) tot 9%, insa aceasta masura va intra in vigoare numai dupa ce la urmatoarea intalnire de anul viitor cu reprezentantii Comisiei Europene, ai FMI, stabilim acest lucru. Aici nu e vorba ca la TVA la paine, pentru ca la produse bio cantitatea este mult mai mica si atunci e vorba de un impact bugetar de .

Un anunt sanatos din partea lui Ponta: produsele bio vor avea TVA de 9%

Premierul Victor Ponta a declarat ca produsele bio vor beneficia de reducerea TVA la 9%, la fel ca la paine, masura urmand a intra in vigoare din 2014, dupa intalnirea dintre Guvern si delegatia FMI de anul viitor, scrie Mediafax .

Victor Ponta: Daca Antonescu vrea sa fie presedinte, trebuie sa vorbeasca frumos cu toti, in primul rand cu PSD. / Nu s-a schimbat nimic la DNA dupa plecarea lui Daniel Morar. Se fluiera intr-o singura directie

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara,Antonescu depinde in primul rand de capacitatea acestuia de a obtine voturi si a atentionat ca este posibil ca liderii locali PSD sa nu se mai implice in sustinerea lui daca Antonescu va continua sa vorbeasca de rau PSD. Pe de alta parte, Ponta a declarat ca spera ca DNA sa se schimbe dupa plecarea lui Daniel Morar, in sensul de a fi condamnate toate actele de coruptie indiferent de zona politica in care sunt identificate, dar ca, din pacate, nu vede la Antena 3, ca ca alegerea ca presedinte al tarii a lui Crin nicio schimbare in acest sens, potrivit Mediafax.

Victor Ponta despre declasificarea arhivei Dunarea: In 89 aveam 17 ani, Traian Basescu era la Securitate/ Nu stiu ce are cu fostii sai colegi

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu a fost de acord cu declasificarea arhivei operative Dunarea deoarece nu era pe ordinea de zi a CSAT, declarand ca presedintele le stie pe astea cu Securitatea. Intrebat cum comenteaza decizia de declasificare a arhivei anunta vineri seara de presedintele Basescu, care a precizat ca premierul s-a opus in CSAT, Ponta a spus ca la revolutie avea 17 ani si ca Traian Basescu era la Securitate, adaugand ca nu-l intereseaza rafuielile cu fostii sai colegi de la Securitate. Intrebat de unde stie ca Basescu era la Securitate, premierul Victor Ponta a invocat documentele prezentate in trecut de Mugur Ciuvica, care a pierdut insa un proces in tara si altul la CEDO dupa acuzatiile aduse sefuluil statului.

VIDEO Victor Ponta despre declasificarea arhivei Dunarea: In 89 aveam 17 ani, Traian Basescu era la Securitate/ Nu stiu ce are cu fostii sai colegi

Premierul Victor Ponta a declarat vineri seara ca nu a fost de acord cu declasificarea arhivei operative Dunarea deoarece nu era pe ordinea de zi a CSAT, declarand ca presedintele le stie pe astea cu Securitatea. Intrebat cum comenteaza decizia de declasificare a arhivei anunta vineri seara de presedintele Basescu, care a precizat ca premierul s-a opus in CSAT, Ponta a spus ca la revolutie avea 17 ani si ca Traian Basescu era la Securitate, adaugand ca nu-l intereseaza rafuielile cu fostii sai colegi de la Securitate. Intrebat de unde stie ca Basescu era la Securitate, premierul Victor Ponta a invocat documentele prezentate in trecut de Mugur Ciuvica, care a pierdut insa un proces in tara si altul la CEDO dupa acuzatiile aduse sefuluil statului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )