Libnet.ro
UNICEF

10:45

Victor Ponta: Daca Antonescu vrea sa fie presedinte, trebuie sa vorbeasca frumos cu toti, in primul rand cu PSD. / Nu s-a schimbat nimic la DNA dupa plecarea lui Daniel Morar. Se fluiera intr-o singura directie

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Daca Antonescu vrea sa fie presedinte, trebuie sa vorbeasca frumos cu toti, in primul rand cu PSD. / Nu s-a schimbat nimic la DNA dupa plecarea lui Daniel Morar. Se fluiera intr-o singura directie

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara,Antonescu depinde in primul rand de capacitatea acestuia de a obtine voturi si a atentionat ca este posibil ca liderii locali PSD sa nu se mai implice in sustinerea lui daca Antonescu va continua sa vorbeasca de rau PSD. Pe de alta parte, Ponta a declarat ca spera ca DNA sa se schimbe dupa plecarea lui Daniel Morar, in sensul de a fi condamnate toate actele de coruptie indiferent de zona politica in care sunt identificate, dar ca, din pacate, nu vede la Antena 3, ca ca alegerea ca presedinte al tarii a lui Crin nicio schimbare in acest sens, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Daca Antonescu vrea sa fie presedinte trebuie sa vorbeasca frumos cu toti, in primul rand cu PSD

Alegerea ca presedinte al tarii a lui Crin Antonescu depinde in primul rand de capacitatea acestuia de a obtine voturi, a afirmat duminica premierul Victor Ponta. Alegerile prezidentiale vor fi extrem de.

Ponta: Daca Antonescu vrea sustinerea PSD, sa nu mai vorbeasca de rau partidul.

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca, daca liberalul Crin Antonescu isi doreste sa se bucure de sustinerea liderilor locali ai PSD, trebuie sa nu mai vorbeasca de rau partidul. Daca Crin va continua sa vorbeasca de rau de PSD, probabil ca se va intampla lucrul asta adica sa piarda sprijinul liderilor locali ai PSD, n. red. Eu sper ca nu o faca. Citeste si: Ponta, despre DNA: Nu poti sa fluieri doar intr-o directie El a mai afirmat ca Antonescu, daca .

Ponta: Crin Antonescu, daca vrea sa fie presedinte, trebuie sa vorbeasca frumos cu toti, in primul rand cu PSD

Prim-ministrul Victor Ponta, liderul Partidului Social Democrat PSD), a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca o posibila alegere a lui Crin Antonescu in functia suprema in stat depinde intr-o mare masura de capacitatea acestuia de a obtine voturi, precum si sa nu vorbeasca de rau PSD, potrivit Mediafax.

intalnire intre Victor Ponta si Crin Antonescu pe tema Rosia Montana

Premierul Victor Ponta si presedintele Senatului, CrinAntonescu, se intalnesc, joi, dupa ce raportulComisiei Rosia Montana a fost amanat penru luni, relateazaB1 TV. PSD si PNL nu au ajuns la .

Ponta: Daca Antonescu va candida doar din partea PNL la prezidentiale, PSD va avea candidat propriu

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca in cazul in care presedintele PNL, Crin Antonescu, va candida doar din partea liberalilor la alegerile prezidentiale, PSD va trebui sa aiba propriul candidat.

Relatia dintre Crin Antonescu si Victor Ponta este corecta, dar nu mai este atat de calda

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri ca relatia sa cu prim-ministrul Victor Ponta nu mai este la fel ca aceea de la inceputul realizarii USL sau din momentul alegerilor parlamentare din decembrie 2012.

Crin Antonescu: Relatia cu Victor Ponta nu mai este atat de apropiata, dar este una corecta

Crin Antonescu a declarat, vineri, ca relatia sa cu Victor Ponta nu mai este la fel de apropiata ca inainte, insa a fost in permanenta una corecta, relateaza Mediafax. Nu am incetat niciodata eu si.

Victor Ponta, la Consiliul National al PSD: Mai avem inca un an de batalii politice. Avem nevoie de un presedinte care sa sprijine Guvernul

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat sambata, la Consiliul National, ca anul viitor se incheie o perioada politica istorica, aratand ca este important ca partidul sa castige inca doua batalii,.

Victor Ponta va merge cu Iurie Leanca la Bruxelles, pe 14 noiembrie. Ce vrea sa-i spuna premierul roman presedintelui Comisiei Europene

Premierul Victor Ponta a anuntat ca, pe 14 noiembrie, se va duce impreuna cu premierul Iurie Leanca, la Bruxelles, ca sa discute cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, lucruri concrete pentru a ajuta Republica Moldova.

SONDAJ Victor Ponta ar castiga alegerile prezidentiale, daca s-ar organiza un scrutin duminica viitoare

Daca s-ar organiza alegeri prezidentiale duminica viitoare, prim-ministrul Victor Ponta s-ar clasa pe primul loc, indiferend de contracandidati, potrivit unui sondaj realizat de CSCI, prezentat, joi, de RTV.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )