Libnet.ro
UNICEF

16:00

Victor Ponta nu infirma si nu confirma ca ar fi fost spion

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta nu infirma si nu confirma ca ar fi fost spion

Premierul Victor Ponta este singurul dintre candidatii importanti la Presedintie care nu a spus clar, cu subiect si predicat, daca a fost sau n-a fost ofiter acoperit, dupa ce presedintele Traian Basescu a avertizat ca exista candidati cu dubla comanda. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: Traian Basescu a fost ofiter al Securitatii. Este unul dintre motivele pentru care nu l-am votat

Presedintele Traian Basescu a fost ofiter al Securitatii, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta, adaugand ca acesta a fost unul dintre motivele pentru care nu l-a votat pe Basescu pentru functia de presedinte al Romaniei, potrivit Mediafax.

Victor Ponta crede ca societatea romaneasca nu este inca pregatita pentru casatoriile intre persoane de acelasi sex

Prezidentiabilul PSD Victor Ponta s-a pronuntat impotriva casatoriilor homosexuale, declarand, vineri, ca societatea romaneasca nu este inca pregatita pentru asa ceva. Ponta a spus, in timpul unui.

Victor Ponta: Vreau sa fiu presedintele Romaniei

Premierul Victor Ponta si sotia sa, Daciana Sarbu, au fost invitatii Alessandrei Stoicescu, sambata seara, la QA, dupa lansarea grandioasa in cursa pentru Cotroceni. E o zi speciala nu pentru mine,.

Candidatura lui Victor Ponta, CONTESTATA la CCR

Candidatura lui Victor Ponta a fost contestata la CCR. Judecatorii vor analiza contestatia duminica seara, la 21:00. Conform legii, toate aceste contestatii si tot ce are legatura cu partidele se.

Victor Ponta, despre o noua suspendare a presedintelui: Sa avem grija sa nu fie al 3-lea mandat al lui Basescu/ A fost o intamplare faptul ca lansarea la prezidentiale a fost de ziua mea

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat sambata seara, la Antena 3, ca nu va ezita sa sustina o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu daca exista toate argumentele si costurile pentru tara sunt acceptabile, adaugand insa ca este necesara totusi atentie pentru ca Basescu sa nu aiba astfel un al treilea mandat.

Premierul Victor Ponta, la Adevarul Live: Vrem ca Republica Moldova sa fie membra UE pana in 2019

Premierul Victor Ponta este invitat vineri, incepand cu ora 12. 00, la emisiunea Adevarul Live, unde raspunde intrebarilor adresate de jurnalistii Dan Marinescu si Ioana Lupea.

Victor Ponta: Nu o sa-l accept niciodata pe Traian Basescu prim-ministru

Premierul Victor Ponta isi mentine ideea ca, in cazul in care va fi ales presedinte, trebuie ca viitorul prim-ministru sa nu fie unul dintre liderii PSD. Premierul a mai spus ca Liviu Dragnea este de acord cu.

Sondaj CSCI. Victor Ponta ar castiga detasat alegerile prezidentiale

Victor Ponta ar castiga detasat alegerile prezidentiale, arata cel mai recent sondaj CSCI dat publicitatii in urma cu putin timp. in turul al doilea, Ponta l-ar invinge pe Klaus Iohannis. Premierul este.

Victor Ponta: S-au construit in 10 ani numai ziduri. Veniti alaturi de mine sa daramam acele ziduri!

Premierul Victor Ponta a punctat, in discursul sau de lansare in campania prezidentiala, ca doreste sa fie presedintele tuturor romanilor, ca este convins ca romanii pot realiza foarte multe lucruri.

UPDATE Victor Ponta isi lanseaza sambata candidatura in alegerile prezidentiale, de ziua sa. Pe Arena Nationala sunt asteptati 70.000 de oameni/ Lansarea blocheaza circulatia rutiera pe mai multe artere principale din Bucuresti

Premierul Victor Ponta isi lanseaza sambata, cand implineste 42 de ani, candidatura in alegerile prezidentiale, la evenimentul organizat pe Stadionul Arena Nationala din Capitala fiind asteptati sa participe 70. 000 de membri ai PSD-UNPR-PC, dar si simpatizanti, potrivit Agerpres. Evenimentul va incepe la ora 16. UPDATE Circulatia in jurul Arenei Nationale este fie restrictionata, fie se desfasoara cu mare greutate inca de dimineata pe rutele ocolitoare. Vezi aici lista cu restrictiile impuse pana la ora 20. UPDATE 2 Autocarele cu sustinatori care vin la National Arena sunt escortate de masina de politie cu girofar.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )