Libnet.ro
UNICEF

01:06

O cantareata a murit la Londra, dupa ce a cazut de la etaj. Doi oameni, suspectati de crima

Antena3 Antena3,
O cantareata a murit la Londra, dupa ce a cazut de la etaj. Doi oameni, suspectati de crima

Bethany-Maria Beales, in varsta de 22 de ani, a fost gasita moarta cu rani semnificative, dupa ce a cazut de un etaj al cladirii in care locuia in London. Tanara era o cantareata in devenire,. continuă pe Antena3

Criminalul din Galati care a ucis doi oameni ai strazii dupa ce le-a dat foc si-a aflat condamnarea definitiva (VIDEO)

Barbatul din Galati care a incendiat doi oameni ai strazii a fost condamnat la 22 de inchisoare! Alexandru Stefan, zis Nazistul, a primit patru ani in plus la condamnarea initiala, de 18 ani, la.

Barbatul care a incendiat mortal doi oameni ai strazii, condamnat la 22 de ani de inchisoare

Un barbat din Galati care a incendiat doi oameni ai strazii, in anul 2016, acestia decedand ulterior la spital, a fost condamnat de magistratii Curtii de Apel la 22 de ani de inchisoare, cu 4 ani mai mult.

Barbatul care a incendiat doi oameni ai strazii n 2016, n Galati, a fost condamnat la 22 de ani de nchisoare

Barbatul din Galati care a incendiat doi oameni ai strazii, in anul 2016, acestia decedand ulterior la spital, a fost condamnat de magistratii Curtii de Apel la 22 de ani de inchisoare, relateaza News. ro. Decizia este defintiva.

Un copil de patru ani din China a murit sufocat, dupa ce a fost uitat intr-o duba

Un copil de patru ani din China a murit sufocat, dupa ce a fost uitat timp de sapte ore intr-o camioneta. Micutul ar fi adormit pe drum, iar soferul nu a observat asta atunci cand i-a lasat pe copii la.

Basescu: Pro Romnia este o opozitie la Dragnea, nu la curentul socialist. E vorba de batalia ntre doi oameni de proasta calitate umana

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat luni seara, la TVR 1, ca partidul condus de Victor Ponta, Pro Romania, este o opozitie pentru Liviu Dragnea, nu pentru curentul socialist. Basecu sustine ca batalia dintre Ponta si Dragnea este batalia unor oameni de proasta calitate, care se folosesc de apropiatii loi si apoi ii parasesc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,194 seconds )