Libnet.ro
UNICEF

13:00

Capcana Daesh, o carte despre gruparea Statul Islamic

Adevărul Adevărul,
Capcana Daesh, o carte despre gruparea Statul Islamic

Volumul Capcana Daesh. Statul Islamic sau intoarcerea Istoriei de Pierre-Jean Luizard, istoric specializat in Orientul Mijlociu, a fost publicat recent la Editura Polirom, in colectia Hexagon. Volumul tradus de Nicolae Constantinescu a aparut si in editie digitala. continuă pe Adevărul

Siria: Statul Islamic revendica atentatele de la Damasc si Homs, soldate cu cel putin 140 de morti

Gruparea jihadista Statul Islamic revendica atentatele comise duminica in capitala Siriei si in orasul Homs, atacuri ce s-au soldat cu cel putin 140 de morti, relateaza BBC.

Doi cetateni sarbi rapiti in Libia ar fi fost ucisi intr-un raid american impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic

Doi membri ai personalului Ambasadei Serbiei, rapiti in Libia in noiembrie, ar fi fost ucisi in raidul efectuat vineri de catre Statele Unite impotriva unei tabere de antrenament apartinand gruparii Statul Islamic SI), a anuntat ministrul sarb de Externe, relateaza Reuters in pagina electronica.

SUA ataca Statul Islamic in Libia. Peste 30 de jihadisti au fost ucisi

Avioane americane de razboi au bombardat vineri o tabara a retelei extremiste Statul Islamic SI) in Libia, vizand un agent tunisian de rang inalt suspectat ca ar fi implicat in doua atacuri teroriste comise anul trecut in Tunisia, potrivit unui oficial occidental, citat de The New York Times in editia online.

Statul Islamic afirma ca a decapitat doi spioni ai armatei egiptene

Filiala egipteana a gruparii Statul Islamic SI) a difuzat fotografii de la executia prin decapitare a doi barbati pe care-i prezinta drept spioni ai armatei, care lupta in Peninsula Sinai impotriva insurectiei jihadiste, relateaza AFP online.

O carte despre viata romanilor din Serbia de Rasarit

Volumul cuprinde o istorie vie surprinsa in note, interviuri si reportaje si isi propune sa explice o parte din cele mai arzatoare probleme cu care se confrunta comunitatea romaneasca din Serbia de Rasarit.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )