Libnet.ro
UNICEF

00:07

Capii politiei din Timis, retinuti pentru fapte de coruptie

România Liberă România Liberă,
Capii politiei din Timis, retinuti pentru fapte de coruptie

Comisarul-sef al Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul IPJ Timis, Dumitru Pavel, si fostul sef al Politiei Timis Sorin Muntean au fost retinuti, luni seara, dupa audierile de la DNA Timisoara, si condusi in Arestul Politiei Timis. Marti, ei vor fi prezentati magistratilor cu propunerea de arestare preventiva, transmite Agerpres. continuă pe România Liberă

Primul avocat oradean condamnat la inchisoare cu executare pentru fapte de coruptie, exclus din Baroul Bihor

Dupa ce a fost condamnat definitiv la inchisoare cu executare pentru fapte de coruptie, avocatul oradean Ioan Sava a fost radiat de pe tabloul avocatilor bihoreni incepand cu data de 20 ianuarie 2016, decizia fiind luata de catre Consiliul Baroului Bihor. Acelasi Consiliu a decis mentinerea in profesie a avocatului Horia Chivari, condamant tot pentru infractiuni de coruptie, insa cu suspendare.

Directorul Sucursalei Targu Mures a Romgaz si alte trei persoane din conducere, retinuti de DNA

Procurorii DNA Targu Mures au dispus ieri punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore, incepand cu data de 27 ianuarie, a inculpatilor Avram Pantelimon, directorul Sucursalei Targu Mures a SNGN Romgaz, Stefan Ioan, directorul tehnic al Sucursalei Targu Mures a SNGN Romgaz, Emil Valentin Mincan, seful Sectiei de Productie din cadrul SNGN Romgaz - Sucursala Targu Mures, Tiberiu Ioan Olaru, seful Serviciului Proiectare al Sucursalei Targu Mures a SNGN Romgaz, cu privire la savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

Curtea de Apel decide luna viitoare situatia primarului din Navodari, condamnat pentru mita

Curtea de Apel Constanta a amanat, vineri, pentru data de 12 februarie, pronuntarea in procesul primarului orasului Navodari, Nicolae Matei, condamnat in 2014 la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )