Libnet.ro
UNICEF

18:15

Un capitan de nava a fost gasit mort pe malul Dunarii

Antena3 Antena3,
Un capitan de nava a fost gasit mort pe malul Dunarii

Un capitan de nava, disparut in conditii suspecte in urma cu doua zile doua zile, a fost gasit mort pe malul Dunarii. Politistii vor stabili daca omul a murit in urma unui accident sau a fost ucis. continuă pe Antena3

Un comandant de nava ce a disparut timp de trei zile a fost gasit mort in apele Dunarii

Un comandant de nava ce a fost dat disparut in urma cu trei zile a fost gasit fara viata in apele Dunarii, relateaza Mediafax. Trupul barbatului a fost descoperit de un pescar, in apropiere de Galati,.

Galati: Comandant de nava disparut de trei zile, gasit mort in apele Dunarii

Un comandat de nava dat disparut in urma cu trei zile a fost gasit mort, in apele Dunarii, in apropiere de Galati, de catre un pescar care a anutat autoritatile, transmite Mediafax.

Comandant de nava disparut de trei zile, gasit mort in apele Dunarii

Un comandat de nava dat disparut in urma cu trei zile a fost gasit mort, in apele Dunarii, in apropiere de Galati, de catre un pescar care a anutat autoritatile.

Comandantul navei BRAZI a fost gasit MORT in Dunare.

Comandantul navei Brazi a fost gasit vineri, 30 august, mort in Dunare, la trei zile dupa ce disparuse de pe vasul pe care il conducea, informeaza Realitatea. net. Pavel Motoc, de 57 de ani, din Braila, nu mai fusese vazut de echipajul navei tanc Brazi, apartinand AFDJ Galati, pe care o comanda, de miercuri. Informatiile furnizate de echipaj indicau faptul ca acesta disparuse in jurul orei 13,30, dar toate operatiunile de cautare au esuat. Misterul disparitiei ofiterului a fost elucidat .

VIDEO Concubina barbatului gasit mort in casa, retinuta pentru omor

Miercuri dupa-amiaza, anchetatorii au retinut-o pe concubina barbatului gasit fara viata, cu un cutit in inima. Procurorul de caz a considerat ca sunt suficiente dovezi ca Maria I. , concubina barbatului, ar fi cea care i-a luat viata acestuia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )