Libnet.ro
UNICEF

23:45

Captura impresionanta de cocaina a politistilor din Buzau. Carausul a fost prins in trafic

Adevărul Adevărul,
Captura impresionanta de cocaina a politistilor din Buzau. Carausul a fost prins in trafic

Politistii de combatere a criminalitatii organizate si procurorii D. din Buzau au prins in flagrant delict mai multe persoane banuite de trafic de droguri de mare risc. Peste 1 kilogram de cocaina a fost indisponibilizat de politisti. continuă pe Adevărul

Misterul crimei din Gara de Nord din Timisoara a fost elucidat. Agresorii, surprinsi de o camera de supraveghere (VIDEO)

Misterul crimei din Gara de Nord din Timisoara a fost elucidat dupa cateva ore. Oamenii legii au reusit sa-i identifice pe agresori, dupa ce au vizionat mai multe imagini suprinse de camerele de supraveghere din zo.

Ce i s-a intamplat lui Klaus Iohannis cand a ajuns la uzina Ford din Craiova. A fost tratat ca un om de rand

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a testat un model Ford Puma, al doilea automobil introdus inca de anul trecut pe liniile de productie din Craiova, in timpul unei vizite la fabrica. Ce apatit Klaus Iohannis cand a ajuns la uzina Ford din Craiova. A fost tratat ca un om de rand Presedintele Klaus Iohannis a vizitat .

Doi copii din Grenoble au fost salvati miraculos de la un incendiu dupa ce au sarit in gol de la etajul trei (VIDEO)

Doi copii din Grenoble au fost salvati in ultimul moment de la un incendiu izbucnit in apartamentul in care se aflau, situat la etajul al treilea. Scena greu de crezut a fost filmata de un localnic si difuzata de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2842 seconds )