Libnet.ro
UNICEF

17:00

Carantina Constanta: Mai multe magazine au fost amendate pentru ca nu ar fi trebuit sa fie sa fie deschise in weekend

B1 B1,
Carantina Constanta: Mai multe magazine au fost amendate pentru ca nu ar fi trebuit sa fie sa fie deschise in weekend

Mai multe magazine din doua centre comerciale din municipiul Constantaau fost amendate sambata, de ofiterii de politie din municipiupentru ca erau deschise in weekend si incalcau astfel decizia lu. continuă pe B1

Centrele comerciale VIVO SI TOM sfideaza legea. Mai multe magazine deschise in weekend, desi Constanta este in carantina

Politistii constanteni au gasit sambata mai multe magazine nealimentare deschise, desi, in perioada carantinei, sunt accesibile publicului doar cele alimentare.

Mai multe companii de tehnologie, coalitie pentru sustinerea beneficiilor unei legi americane care protejeaza companiile din sectorul internetului

Mai multe companii de tehnologie, intre care Snap, Pinterest, Dropbox si eBay, au anuntat, marti, formarea unei coalitii care va sustine beneficiile legii americane Section 230, care protejeaza de mai multe decenii companiile din sectorul internetului, transmite Reuters.

Controale pentru limitarea infectarii cu COVID. Cate persoane au fost amendate

Pentru prevenirea si limitarea imbolnavirilor cu Covid-19, la nivelul judetului Calarasi, politistii au efectuat zeci de controale in zone aglomerate, centre comerciale, piete, mijloace de transport in comun si terase.

Prapad intr-o parcare din Constanta. Un sofer beat a avariat mai multe masini, iar apoi a fugit de la locul faptei

Alcoolul la volan omoara vieti, iar in cel mai fericit caz, distruge masini. Acesta este cazcul unui barbat din Constanta care a produs un accident miercuri seara. Evenimentul nefericit s-a produs pe marginea strazii Soveja, acolo unde mai multe masini erau parcate regulamentar. Ce au descoperit politistii Seara neagra pentru proprietarii a sapte autoturisme care .

Florin Citu: Au fost aprobate mai multe HG care realoca resurse din Fondul de Rezerva al Guvernului catre sectoare importante din economie (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a anuntat ca Executivul de la Palatul Victoria a aprobat, in sedinta de joi, mai multe Hotarari de Guvern care realoca resurse din Fondul de Rezerva catre sectoare.

Opt persoane retinute dupa perchezitiile desfasurate la Directia de Urbanism a Primariei Capitalei. Au fost ridicate documente, telefoane si mai multe sume de bani

Politia Capitalei anunta miercuri seara ca opt persoane au fost retinute in urma perchezitiilor desfasurate in cursul zilei la Directia Generala Urbanism si Amenajarea Teritoriului din cadrul Primariei Capitalei, in dosarul vizand ridicarea fara autorizatie de construire a unor blocuri din zona Bucurestii Noi - Chitila. Politistii au ridicat de asemenea mai multe sume de bani, documente si telefoane mobile.

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 903

In ultimele 24 de ore au fost 5. 697 de cazuri noi de COVID-19, 28. 009 teste efectuate. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 903. Capitala este urmata de judetele Ilfov - 340 de cazuri noi, Const anta.

SUA: Mai multe companii de tehnologie au format o coalitie pentru sustinerea legii Section 230

Mai multe companii de tehnologie, intre care Snap, Pinterest, Dropbox si eBay, au anuntat, marti, formarea unei coalitii care va sustine beneficiile legii americane Section 230, care protejeaza de mai multe decenii companiile din sectorul internetului.

Mai multe companii de tehnologie au format o coalitie pentru o legislatie americana care protejeaza companiile din sectorul internetului

Mai multe companii de tehnologie, intre care Snap, Pinterest, Dropbox si eBay, au anuntat, marti, formarea unei coalitii care va sustine beneficiile legii americane Section 230, care protejeaza de mai multe decenii companiile din sectorul internetului, transmite Reuters.

Peste 900 de cazuri de COVID-19 in Capitala, in ultimele 24 de ore. Ilfov deschide topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri noi

In ultimele 24 de ore, Capitala a raportat din nou cele mai multe cazuri noi de COVID-19, peste 900, in timp ce Ilfov deschide topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri noi.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )