Libnet.ro
UNICEF

18:00

Carantina totala pentru sute de mii de romani. Anunt de ultima ora: Stati acasa

Playtech Playtech,
Carantina totala pentru sute de mii de romani. Anunt de ultima ora: Stati acasa

Prim-ministrul Marii Britanii, Boris Johnson a anuntat ca Anglia va fi aruncata intr-un blocaj la nivel national, cu toate scolile inchise pana la jumatatea lunii februarie. Carantina totala pentru sute de mii de romani in cadrul unei emisiuni televizate adresata natiunii, prim-ministrul a stabilit planuri pentru noi restrictii pentru a reduce ratele crescute de infectie. continuă pe Playtech

CORONAVIRUS |Austria a prelungit carantina totala pana pe 24 ianuarie

Autoritatile austriece au renuntatla planul prin care oamenii care prezentau un test negativ la coronavirus puteau sa iasa din carantina cu o saptamana mai devreme. Carantina a fost.

Se scumpesc alimentele! Pe ce produse dam mai multi bani. Vesti proaste pentru milioane de romani

Vesti proaste pentru milioane de romani: anul 2021 vine cu scumpiri in lant. Dupa scumpirile tigarilor, a carburantului si a electricitatii, acum se scumpesc si alimentele. Este cea mai proasta veste dupa un an greu, pus in genunchi de pandemia de covid. Se scumpesc alimentele in 2021 Din pacate, fermierii romani au facut o marturisire .

Anuntul anului de la Digi, Orange si Vodafone pentru milioane de romani. Ce se intampla cu preturile dupa Brexit

Oficialii de la Digi, Orange si Vodafone au facut anuntul anului pentru milioane de romani. Operatorii au explicat exact ce se intampla cu preturile pentru roaming dupa Brexit. Ce se intampla cu tarifele in roaming dupa Brexit Conform analistilor economici, iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana pune in pericol si tarifele in roaming, acestea putand .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )