Libnet.ro
UNICEF

20:45

Caras-Severin:Patru morti si un ranit, dupa ce soferul unei masini a adormit la volan

Adevărul Adevărul,
Caras-Severin:Patru morti si un ranit, dupa ce soferul unei masini a adormit la volan

Patru persoane aflate intr-un autoturism au murit pe loc, dupa ce soferul acestuia a adormit la volan pe drumul ce leaga Caransebes de Orsova si a intrat cu masina sub un TIR care circula regulamentar, o persoana din autovehiculul de mare tonaj fiind ranita usor in urma impactului. continuă pe Adevărul

Caras-Severin: Patru morti si un ranit, dupa ce soferul unei masini a adormit la volan

Patru persoane aflate intr-un autoturism au murit pe loc, dupa ce soferul acestuia a adormit la volan si s-a izbit de un TIRcare circula regulamentar. Accidentul grav s-a petrecut pe DN6 Caransebes -.

Patru morti si un ranit, dupa ce soferul unei masini a adormit la volan

Patru persoane aflate intr-un autoturism au murit pe loc, dupa ce soferul acestuia a adormit la volan pe drumul ce leaga Caransebes de Orsova si a intrat cu masina sub un TIR care circula regulamentar, o persoana din autovehiculul de mare tonaj fiind ranita usor in urma impactului.

Patru morti si un ranit intr-un accident rutier din Caras-Severin. Soferul unei masini a adormit la volan

Patru persoane au murit iar una a fost ranita in timpul unui accident petrecut intre un autoturism si un TIR pe drumul ce leaga orasul Caransebes de Orsova. Soferul autoturismului a adormit la volan si a intrat pe contrasens, cei patru ocupanti ai masinii pierzandu-si viata iar un ocupant al TIR-ului fiind ranit.

VIDEO. UPDATE. Barbatii dati disparuti, in Valcea, gasiti morti. COD ROSU de inundatii pe rauri din Caras-Severin, Timis, Arges, Valcea, Olt si Teleorman

INHGA a emis cod rosu de inundatii pe cateva rauri din Timis. Totodata, Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis joi un avertisment de portocaliu pentru inundatii in cazul mai multor rauri din din judetele Caras-Severin si Timis. Circulatie feroviara, intrerupta.

Caras-Severin, Mehedinti, Dolj si Valcea - sub cod rosu de inundatii, de maine dimineata. Suceava, sub cod portocaliu pana joi

Patru judete din tara - Caras-Severin, Mehedinti, Dolj si Valcea - se vor afla sub cod rosu de inundatii, de maine dimineata de la ora 6, a anuntat, directorul Centrului National de Prognoze Hidrologice.

Raul Caras a crescut cu un metru in 6 ore: 400 de oameni au fost evacuati in Caras-Severin

400 de oameni au fost evacuati din calea apelor in judetul Caras-Severin. Iar puhoaiele continua sa castige teren. Raul Caras a crescut in numai 6 ore cu mai bine de un metru. Cateva sute de hectare sunt deja.

Codul rosu de inundatii, prelungit in Caras-Severin si Timis

Codul rosu de inundatii a fost prelungit de hidrologi pe cateva rauri din Caras-Severin si Timis. in Caras-Severin, oamenii au facut noapte alba, pentru ca un dig de pe raul Cernovat ar putea.

Cod rosu de inundatii in 7 judete. Dig rupt in Caras-Severin. Trei oameni au murit in ultimele zile, luati de viitura. Comandament pentru inundatii la ora 19.00

Viitura a lovit cu putere in Caras Severin. Apa de un metru si jumatate a ajuns in satele Lupac si Goruia si a maturat localitatea Ruschita in numai 10 minute. Un drum judetean a fost inundat, iar politia a.

Cod rosu de inundatii in 7 judete. Dig rupt in Caras-Severin. Trei oameni au murit in ultimele zile, luati de viitura

Viitura a lovit cu putere in Caras Severin. Apa de un metru si jumatate a ajuns in satele Lupac si Goruia si a maturat localitatea Ruschita in numai 10 minute. Un drum judetean a fost inundat, iar politia a.

intr-o localitate din Caras Severin, oamenii au asteptat viitura la crasma din sat

Oamenii din Caras-Severin, unul dintre judetele aflate sub avertizare de cod portocaliu de inundatii, asteapta sa fie salvati din calea apelor de autoritati. Pana atunci insa isi domolesc teama de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )