Libnet.ro
UNICEF

01:05

Patru morti si un ranit, dupa ce soferul unei masini a adormit la volan

Adevărul Adevărul,
Patru morti si un ranit, dupa ce soferul unei masini a adormit la volan

Patru persoane aflate intr-un autoturism au murit pe loc, dupa ce soferul acestuia a adormit la volan pe drumul ce leaga Caransebes de Orsova si a intrat cu masina sub un TIR care circula regulamentar, o persoana din autovehiculul de mare tonaj fiind ranita usor in urma impactului. continuă pe Adevărul

Caras-Severin: Patru morti si un ranit, dupa ce soferul unei masini a adormit la volan

Patru persoane aflate intr-un autoturism au murit pe loc, dupa ce soferul acestuia a adormit la volan si s-a izbit de un TIRcare circula regulamentar. Accidentul grav s-a petrecut pe DN6 Caransebes -.

Caras-Severin:Patru morti si un ranit, dupa ce soferul unei masini a adormit la volan

Patru persoane aflate intr-un autoturism au murit pe loc, dupa ce soferul acestuia a adormit la volan pe drumul ce leaga Caransebes de Orsova si a intrat cu masina sub un TIR care circula regulamentar, o persoana din autovehiculul de mare tonaj fiind ranita usor in urma impactului.

Patru morti si un ranit intr-un accident rutier din Caras-Severin. Soferul unei masini a adormit la volan

Patru persoane au murit iar una a fost ranita in timpul unui accident petrecut intre un autoturism si un TIR pe drumul ce leaga orasul Caransebes de Orsova. Soferul autoturismului a adormit la volan si a intrat pe contrasens, cei patru ocupanti ai masinii pierzandu-si viata iar un ocupant al TIR-ului fiind ranit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )