Libnet.ro
UNICEF

06:30

Care e cel mai bine clasata universitate din Romania in topul Metaranking 2017

Adevărul Adevărul,
Care e cel mai bine clasata universitate din Romania in topul Metaranking 2017

Recent a fost publicat un clasament al universitatilor din Romania pe anul 2017, numit Metarankingul Universitar 2017. Acesta stabileste ierarhia universitatilor din Romania in functie de performantele individuale din topurile academice internationale ale institutiilor de invatamant superior. continuă pe Adevărul

Cine vor fi cei mai bine platiti angajati din ministere, in 2018

Cele mai mari salarii medii din ministere sunt obtinute de angajatii Ministerului Afacerilor Externe, unde cei peste 2. 200 de angajati vor avea salarii medii de circa 10. 300 de lei net pe luna in 2018, cu 12%.

Federatia Romana de Tenis: Simona Halep, desemnata cea mai buna jucatoare de tenis din Romania in 2017

Simona Halep 1 WTA) a primit, sambata seara, in cadrul galei anuale organizate de Federatia Romana de Tenis, premiul pentru cea mai buna jucatoare de tenis din Romania in 2017. Au mai fost premiati, printre altii, Horia Tecau, Marius Copil sau Mihaela Buzarnescu.

2017, un an dificil pentru pacienti. Crizele care au afectat sistemul de sanatate din Romania

Despre problemele din spitale se vorbeste de multa vreme, insa anul acesta, poate mai mult ca oricand, presiunile au fost mai mari. Problemele din industria farmaceutica s-au reflecat in unitatile medicale, lasand pacientii romani fara tratamente si.

Monica Macovei ii scrie comisarului european pentru Sanatate cu privire la criza de imunoglobulina din tara noastra: Daca mecanismul de protectie civila este cel mai rapid raspuns la aceasta criza, atunci va indemn sa il activati

Europarlamentarul roman Monica Macovei i-a transmis o scrisoare comisarului european pentru Sanatate Vytenis Andriukaitis, cerandu-i sa intervina rapid pentru solutionarea crizei de imunoglobuline cu care se confrunta sute de bolnavi din Romania. Macovei ii explica oficialului UE ca este vorba de o problema deosebit de urgenta, situatia fiind critica pentru aproximativ 100 de copii, a caror viata este in prezent in pericol din cauza lipsei acestui tratament, si il indeamna sa activeze mecanismul de protectie civila daca acesta este cel mai rapid raspuns.

Cat de riscante sunt bancile din Romania

Agentia StandardPoors considera ca industria bancara romaneasca se situeaza la un nivel de risc similar celui din Croatia, Bulgaria sau Indonezia, calificativul de risc acordat fiind de 7 din 10 unde 10 reprezinta cel mai ridicat nivel de.

Topul celor mai bine platiti angajati ai ministerelor

In noua ministere, salariul mediu depaseste 5. 000 de lei net pe luna. Cele mai mari salarii medii din ministere sunt obtinute de angajatii Ministerului Afacerilor Externe, unde cei peste 2. 200 de.

Cel mai tare truc! Cum sa-ti pastrezi pielea mainilor catifelata si sanatoasa iarna

Unul din lucrurile cu care ne confruntam cel mai des in timpul iernii este pielea uscata si crapata a mainilor. Iar cand lucrurile se inrautatesc, pielea se poate decoji sau se pot.

VIDEO Lista nominalizarilor la Globurile de Aur 2018. The shape of water, cel mai nominalizat film

Nominalizarile pentru premiile Globurile de Aur 2018, organizate de catre Asociatia presei straine de la Hollywood HFPA), au fost anuntate, luni, relateaza presa internationala. Printre filmele intrate in cursa pentru cel mai bun film drama se afla Dunkirk, al regizorului Christopher Nolan, si The shape of water, al lui Guillermo del Toro. La categoria cel mai bun film de comedie sau musical, printre filmele nominalizate de afla Lady Bird, al Gretei Gerwig, si The Disaster Artist, regizat de James Franco. The shape of water conduce nominalizarile de pana acum, filmul fiind trecut atat la premiile pentru cel mai bun scenariu, cel mai bun film drama, cel mai bun regizor si cea mai buna actrita, Sally Hawkins.

Cel mai mare sondaj international de Craciun realizat de Ferratum compara comportamentele consumatorilor din peste 20 de tari

Peste 21. 000 de gospodarii au participat la Barometrul de Craciun Ferratum Grup 2017, sondaj efectuat al patrulea an consecutiv. Deci, care sunt cele mai populare achizitii de Craciun si ce tara va cheltui cel mai mult 523;n aceasta vacanta? Cumparaturile vor fi realizate online sau prin intermediul magazinelor traditionale?.

Din Romania recunosc pe Dumnezeu si pe Regele Mihai. Puric: Sa-i recunosc pe astia care au vandut tara sistematic? (VIDEO)

Eu nu recunosc institutia prezidentiala. Din Romania recunosc pe bunul Dumnezeu si pe Majestatea Sa, Regele Mihai. Astfel isi marturisea credinta fata de monarhie actorul Dan Puric.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )