Libnet.ro
UNICEF

10:15

Care este adevarul din spatele relatiei dintre Gina Pistol si Catalin Scarlatescu

Antena3 Antena3,
Care este adevarul din spatele relatiei dintre Gina Pistol si Catalin Scarlatescu

Gina Pistol a facut lumina in privinta relatiei sale cu chef Catalin Scarlatescu, dupa luni intregi in care s-a speculat pe aceasta tema. Cei doi sunt doar foarte buni prieteni si nimic. continuă pe Antena3

Care este localitatea din Romania in care elevii vor incepe cursurile in pensiune

Cu doar doua zile inainte de inceperea scolii, in Romania, exista o comuna in care elevii nu vor putea asculta clopotelul. Este vorba de elevii scolii din Piatra.

Un preot spune care este cel mai mare pacat pe care femeile il fac in timpul sexului. Este o blasfemie

John Hagee, un preot din SUA, a explicat care este cel mai mare pacat pe care femeile il pot face in timpul sexului. Potrivit preotului, daca femeile rostesc numele lui Dumnezeu in timpul actului.

Care este cel mai mare regret al Andreei Marin: Imi pare rau ca

Andreea Marin a dat cartile pe fata si a marturisit care este cel mai mare regret al ei. Vedeta recunoaste ca ii pare rau ca nu mai are langa ea oamenii pe care i-a iubit extrem de mult. Marele meu regre.

NEW MONEY: Miza de zeci de milioane de euro din spatele scandalului manualelor scolare

Improvizatii, scandaluri interminabile si solutii de ultima ora luate la presiunea inceperii anului scolar. Asa arata telenovela manualelor scolare care se deruleaza de aproape 20 de ani.

Doliu in lumea modei! A murit omul din spatele imperiului Yves Saint Laurent (FOTO)

Co-fondatorul marcii Yves Saint Laurent, supranumit si creierul imperiului, a murit, vineri, in casa sa din Saint-Remy-de-Provence, in sudul Frantei. Omul de afaceri Pierre Berge, 86 de ani, se lupta.

Care este cel mai asteptat film horror al anului. Fanii il asteapta de ani de zile (VIDEO)

Stephen King este cel mai apreciat scriitor contemporan de romane horror, iar majoritatea dintre cartile sale au fost ecranizate. Cea mai recenta este IT, un film pe care toti fanii acestui gen il.

Strigatul disperat de ajutor al unei tinere din Targu Jiu care este batuta de sot - Asta e doar 1% din ce mi-a facut!

O tanara din Gorj traieste un adevarat cosmar. Femeia este insarcinata in cinci luni, insa sotul ei o bate constant si o ameninta. Cei doi s-au despartit si de atunci a inceput calvarul. Tanara este urmarita,.

FOTO Carmen Iohannis a participat la deschiderea anului scolar, la liceul la care este diriginta

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, a participat, luni dimineata, la deschiderea noului an scolar la Colegiul Gheorghe Lazar din municipiul Sibiu, unde preda limba engleza si este diriginta la clasA a XII-a.

Un barbat si-a ucis sotia cu un topor. Care este motivul pentru care a recurs la acest gest

Un barbat din Giurgiu si-a ucis sotia cu un topor. Acestia au inceput sa se certe si, la un moment dat, barbatul de 69 de ani a luat un topor si a lovit-o de mai multe ori, potrivit.

Lady Gaga isi pune cariera muzicala pe pauza pentru o perioada. Care este motivul artistei

Lady Gaga a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, ca doreste sa isi intrerupa cariera muzicala, insa nu a precizat pentru cat timp, Motivul este ca doreste sa reflecteze.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )