Libnet.ro
UNICEF

16:45

Care este cea mai profitabila aplicatie si cat insumeaza veniturile sale

Playtech Playtech,
Care este cea mai profitabila aplicatie si cat insumeaza veniturile sale

Piata de aplicatii pentru mobil este in crestere, iar pandemia de coronavirus a avut un cuvant greu de spus in asta. intr-un top al celor mai profitabile aplicatii pe mobil, TikTok este pe. continuă pe Playtech

Cea mai mare frica pe care o au toti romanii! S-a aflat acum: 59% din ei se tem de asta

Mai bine de jumatate dintre romani se tem de un anumit lucru. Care este cea mai mare frica a noastra si de ce o impartasim cu totii? Frica, rol important in siguranta si integritatea noastri Frica e una dintre cele mai mari emotii, alaturi de furie si iubire. Aceasta apare ca raspuns in cazul unei .

Cum faci macaroane cu carne si branza la cuptor. Cea mai simpla reteta!

Anotimpul rece aduce si pofte culinare de nestavilit. Parca se simte in aer ca se apropie sezonul porcului si al carnatului. Pana atunci, mai putem profita de razele soarelui, aducand in bucatarie un alt miros, tot cu carne, dar mai special. Reteta de macaroane cu carne si branza la cuptor este preparatul perfect pentru pranz.

Nemtii au gasit cum sa combata virusul cu cea mai ieftina metoda. O poti face si tu acasa

Germania a gasit o noua strategie de combatere a raspandirii virusului. Angela Merkel: Probabil este una dintre cele mai ieftine si mai eficiente metode. Metoda ieftina a nemtilor de a lupta cu virusul Cancelarul german Angela Merkel a anuntat ca Germania a introdus ventilarea spatiilor interioare in formula guvernamentala de combatere a pandemiei de coronavirus.

Care este noua functie de la Spotify care-ti face viata mai usoara

Batalia dintre Spotify si Apple Music continua. Cele doua servicii de muzica adauga deseori caracteristici aparent inspirate de concurenta lor. Cea mai recenta este cautarea dupa versuri.

Cand va fi prezentata noua Dacia Spring. Veste extraordinara: va fi cea mai ieftina masina electrica din lume

Dacia a anuntat cand va prezentat modelul electric Spring. Vanzarile vor incepe in prima jumatate a anului 2021. Pe piata va intra cea mai accesibila masina electrica din Europa, cu autonomie de 200 de kilometri. Oficialii Grupului Renault au anuntat cand va fi prezentata noua Dacia Spring. Constructorul sustine ca va fi cea mai accesibila .

in Republica Moldova s-a inregistrat cea mai mica recolta de struguri din ultimii zece ani

Recolta de struguri din acest an va fi cea mai modesta din ultimii zece ani, fiind estimata la 150-200 de mii de tone. in acelasi timp, datele furnizate de vinificatori arata ca stocurile disponibile ale vinariilor sunt estimate la nivelul anului precedent circa 18 milioane dal si pot acoperi cererea pe pietele locale si internationale.

Ce se intampla daca avem gripa si COVID in acelasi timp! Medicii ne spun care este marele pericol

Medicul Adrian Marinescu a explicat la Sfat de Sanatate cu Andreea Cigolea care este diferenta dintre o raceala, o gripa si infectia cu COVID-19, dar si cat este de periculoasa situatia in care am avea si coronavirus si gripa in acelasi timp.

Nicusor Dan se va testa astazi pentru COVID-19. Care este motivul pentru care refuza sa se izoleze

Noul coronavirus incepe sa ia amploare si pe scena politica. La scurt timp dupa ce Ludovic Orban a anuntat ca a intrat in contact direct cu o persoana confirmata pozitiv cu COVID-19, Nicusor Dan a transmis ca va face in cursul zilei de astazi un test pentru COVID-19. De ce nu vrea primarul ales al .

STUDIU EJOBS: Cu 1,4 milioane de aplicari si 31.000 de joburi noi, septembrie devine cea mai buna luna din ultimul an

Piata muncii inca se resimte dupa impactul generat de criza ultimelor 6 luni, insa, treptat apar semnele revenirii, pe care le simt atat candidatii, cat si angajatorii. Astfel, dupa o buna perioada in care angajarile au fost blocate, septembrie a venit cu 31. 000 de joburi noi, dar si cu 1,4 milioane de aplicari ale candidatilor aflati in cautarea unui loc de munca.

Un filolog reinvie aromele de pe vremea bunicii si produce cea mai delicioasa braga

Cand a ales Filologia pentru a studia franceza si spaniola, Dragos Bogdan nu s-a gandit o clipa ca va ajunge sa vanda braga, bautura delicioasa de pe vremea bunicii. De 5 ani este producator, aducand braga in Bucuresti pe care a imprietenit-o cu cei ce nu o stiau sau nu apucasera sa o bea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )