Libnet.ro
UNICEF

09:00

Care este noua functie de la Spotify care-ti face viata mai usoara

Playtech Playtech,
Care este noua functie de la Spotify care-ti face viata mai usoara

Batalia dintre Spotify si Apple Music continua. Cele doua servicii de muzica adauga deseori caracteristici aparent inspirate de concurenta lor. Cea mai recenta este cautarea dupa versuri. continuă pe Playtech

Nicusor Dan se va testa astazi pentru COVID-19. Care este motivul pentru care refuza sa se izoleze

Noul coronavirus incepe sa ia amploare si pe scena politica. La scurt timp dupa ce Ludovic Orban a anuntat ca a intrat in contact direct cu o persoana confirmata pozitiv cu COVID-19, Nicusor Dan a transmis ca va face in cursul zilei de astazi un test pentru COVID-19. De ce nu vrea primarul ales al .

Ce se intampla daca avem gripa si COVID in acelasi timp! Medicii ne spun care este marele pericol

Medicul Adrian Marinescu a explicat la Sfat de Sanatate cu Andreea Cigolea care este diferenta dintre o raceala, o gripa si infectia cu COVID-19, dar si cat este de periculoasa situatia in care am avea si coronavirus si gripa in acelasi timp.

Medicul Virgil Musta, avertisment de foc: Terapia Intensiva este plina. Suntem la pragul intre viata si moarte

In contextul in care numarul de imbolnaviri de COVID-19 creste alarmant de la zi la zi, medicii par sa ramana fara arme impotriva acestei infectari in masa. Singura solutie care ar putea sa aduca imbunatatiri in sistemul medical actual este preventia, implicit evitarea de a ne imbolnavi. Medicul Virgil Musta de la Timisoara trage un .

Care este cea mai profitabila aplicatie si cat insumeaza veniturile sale

Piata de aplicatii pentru mobil este in crestere, iar pandemia de coronavirus a avut un cuvant greu de spus in asta. intr-un top al celor mai profitabile aplicatii pe mobil, TikTok este pe.

Camera Deputatilor a adoptat doua proiecte USR prin care este redusa birocratia si sunt sprijiniti antreprenorii

Camera Deputatilor a adoptat marti, decizional, doua proiecte de lege, din pachetul de cele sapte initiative legislative ale deputatului USR Claudiu Nasui, prin care va fi redusa birocratia si sprijiniti antreprenorii. Pentru a intra in vigoare, ele mai trebuie doar sa fie promulgate. Unul dintre proiecte abroga Legea 121990, care instituia obligatia depunerii declaratiei privind adaosul comercial. A doua propunere de lege modifica Legea societatilor comerciale, in sensul eliminarii actiunii in opozitie a ANAF, ceea ce va permite functionarea mai usoara a firmelor, transmite USR intr-un comunicat de presa, conform news. ro.

Ducu Bertzi a fost operat de urgenta. Care este starea de sanatate a interpretului?

Ducu Bertzi a trecut prin momente cumplite, dupa ce fost operat de urgenta la spital. Solistul, care a implinit 65 de ani pe 21 septembrie, le-a dat mari emotii apropiatilor din pricina problemelor sale de.

Nicusor Dan, suspect de coronavirus! Care este starea de sanatate a primarului Capitalei: Am decis sa ma autoizolez

Dupa ce premierul Ludovic Orban a mers, luni dimineata, sa se testeze pentru coronavirus, ca urmare a faptului ca una din persoanele alaturi de care s-a aflat in aceeasi platou de televiziune, in cursul saptamanii trecute, a fost confirmata pozitiv, primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat ca s-a autoizolat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )