Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care este pozitia Antenei 3 vizavi de proiectul de la Rosia Montana

Antena3 Antena3,
Care este pozitia Antenei 3 vizavi de proiectul de la Rosia Montana

Exploatarea de la Rosia Montana a impartit romanii in doua grupuri, respectiv pro si contra mineritului. Doi dintre jurnalistii postului Antena 3, Mircea Badea si Oana Stanciulescu, s-au declarat. continuă pe Antena3

Antonescu: Proiectul Rosia Montana avea nevoie de avizul Ministerului Economiei.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seara, ca nu stie de ce ministrul Economiei, Varujan Vosganian, nu a spus care este pozitia sa cu privire la proiectul de exploatare de la Rosia Montana, fiindca nu a participat la acea sedinta de Guvern. Antonescu a explicat ca l-a rugat pe Victor Ponta sa amane dicutarea proiectului, insa acest lucru nu a fost posibil. Obiectivul Rosia Montana a fost trecut in chestiunea Ministerului Marilor Proiecte. Era necesar avizul Ministerului .

Proteste in toate orasele importante ale tarii fata de proiectul Rosia Montana

Proteste fata de proiectul Rosia Montana au loc duminica, 15 septembrie, in mai multe orase din tara, printre care Alba-Iulia, Cluj-Napoca, Iasi, Craiova, Suceava, Buzau, Constanta, Timisoara, Sibiu, Targu Mures si Brasov. In Piata Unirii din Cluj-Napoca protesteaza peste o mie de persoane, acestea cerand respingerea proiectului Rosia Montana si demiterea ministrilor Dan Sova, Rovana Plumb, Daniel Barbu, a premierului Victor Ponta si a lui George Dutu, seful Agentiei pentru Resurse Minerale.

Proteste in toate orasele importante ale tarii fata de proiectul Rosia Montana. Zeci de mii de oameni au iesit in strada duminica noapte

Proteste fata de proiectul Rosia Montana au loc duminica, 15 septembrie, in mai multe orase din tara, printre care Alba-Iulia, Cluj-Napoca, Iasi, Craiova, Suceava, Buzau, Constanta, Timisoara, Sibiu, Targu Mures si Brasov, in paralel cu mitingul urias din Bucuresti 15. 000 de manifestanti). In Piata Unirii din Cluj-Napoca au protestat mii de oameni 5. 000 - estimarea politiei, transmisa de Ora de Cluj, dar ziaristii publicatiei citate sustin ca au fost mult mai multi), acestia cerand respingerea proiectului Rosia Montana si demiterea ministrilor Dan Sova, Rovana Plumb, Daniel Barbu, a premierului Victor Ponta si a lui George Dutu, seful Agentiei pentru Resurse Minerale.

PROTESTELE continua in Bucuresti. Oamenii sunt nemultumiti de proiectul Rosia Montana ...

Doua proteste au loc in paralel, sambata seara, in Piata Universitatii din Capitala, unde s-au adunat aproximativ 50 de persoane care se opun proiectului minier de la Rosia Montana, dar si peste 60 care protesteaza fata de eutanasierea cainilor fara stapan, transmite Mediafax. Protestul fata de proiectul de la Rosia Montana, ajuns in a 14-a zi, se desfasoara, ca si in celelalte zile, in zona fantanii de la Universitate, unde manifestantii au si pancarte cu mesaje contra exploatarii gazelor de .

REVISTA PRESEI: Cine ar putea fi presedintele Comisiei pentru proiectul Rosia Montana.

Sediul Primariei, o gogoasa de 2,7 milioane de euro pe an. Maidanezii, un fonfleu electoral, titreaza Adevarul. Sorin Oprescu a acuzat de multe ori lipsa banilor pentru rezolvarea problemei maidanezilor. Cu toate acestea, in 2009, edilul a gasit resurse sa mute Primaria intr-un sediu cu o chirie de 2,7 milioane de euro pe an. Cine ar putea fi presedintele Comisiei pentru proiectul Rosia Montana, scriu jurnalistii de la Cotidianul, care afirma ca deputatul Iulian Iancu, .

Proteste paralele la Universitate, fata de proiectul Rosia Montana si fata de eutanasierea cainilor. Bulevardul Regina Elisabeta a fost blocat

Protestatarii care se opun proiectului minier de la Rosia Montana au ocupat Bulevardul Regina Elisabeta din Bucuresti si sambata noapte, in a paisprezecea zi a protestului, au fluturat steaguri tricolore, au cantat si au scandat Fara violenta, transmite Mediafax.

VIDEO Proteste paralele la Universitate, fata de proiectul Rosia Montana si fata de eutanasierea cainilor. Bulevardul Regina Elisabeta a fost blocat

Protestatarii care se opun proiectului minier de la Rosia Montana au ocupat Bulevardul Regina Elisabeta din Bucuresti si sambata noapte, in a paisprezecea zi a protestului, au fluturat steaguri tricolore, au cantat si au scandat Fara violenta, transmite Mediafax.

Proteste paralele la Universitate, fata de proiectul Rosia Montana si eutanasierea cainilor

Doua proteste au loc in paralel, sambata seara, in Piata Universitatii din Capitala, unde s-au adunat aproximativ 50 de persoane care se opun proiectului minier de la Rosia Montana, dar si peste 60 de manifestanti care protesteaza fata de eutanasierea cainilor fara stapan.

Ministrul Culturii, atacat cu rosii la Cluj: Protestatarii i-au cerut demisia pentru ca sustine proiectul Rosia Montana

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a fost atacat cu rosii de un grup de protestatari din Cluj, care se opun proiectului minier de la Rosia Montana. Manifestantii l-au asteptat pe ministru in fata Prefecturii Cluj,.

Ministrul Culturii, atacat cu rosii la Cluj: Protestatarii i-au cerut demisia pentru ca sustine proiectul Rosia Montana (VIDEO)

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a fost atacat cu rosii de un grup de protestatari din Cluj, care se opun proiectului minier de la Rosia Montana. Manifestantii l-au asteptat pe ministru in fata Prefecturii Cluj,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )