Libnet.ro
UNICEF

23:45

Care este tara cu cele mai multe biblioteci, raportat la numarul de locuitori, din Europa

B1 B1,
Care este tara cu cele mai multe biblioteci, raportat la numarul de locuitori, din Europa

Olanda, Grecia si Portugalia sunt tarile cu cele mai putine biblioteci, raportate la numarul de locuitori. Pe de alta parte, cele mai multe biblioteci se afla in Cehia, Bulgaria, Lituania sau Letonia,. continuă pe B1

Care au fost cele mai downloadate aplicatii mobile in S1

Aplicatii mobile sociale precum Facebook, Snapchat si Instagram au luat partea leului intre cele mai downloadate aplicatii din SUA in primul semestru al anului curent, conform unui nou studiu al SurveyMonkey Intelligence .

Studentii scumpesc preturile chiriilor in marile centre universitare; Clujul are cele mai scumpe chirii din tara

Bucurestiul este detronat de Cluj, in materie de preturi ale chiriilor, unde majorarile sunt de pana la 30%, potrivit unei analize publicate joi de portalul imobiliare. ro. Cele mai cautate apartamente sunt cu doua sau trei camere pentru ca tinerii prefera sa stea mai multi intr-o locuinta, astfel ca la un apartament de 250 de euro, un student ajunge sa plateasca doar 50 de euro, spun agentii imobiliari.

Mai multe banci europene au mari probleme de capital

ACTUALIZARE 13:50 Bancile Irlandeze, rezultate slabe la testele de stres AIB si Banca Irlandei s-au pozitionat printre cele mai slabe institutii financiare in urma testelor de stres la nivel european. Cu toate acestea reprezentantii bancilor au declarat ca au suficient capital, informeaza presa locala.

Monte dei Paschi, Raiffeisen si Banco Popular - bancile europene cu cele mai mari probleme de capital

Andrea Enria, presedintele EBA: Avem credite neperformante de 1. 000 miliarde euro, ceea ce reprezinta o cifra mare Banca Monte dei Paschi di Siena din Italia, Raiffeisen Austria si Banco Popular Spania sunt bancile europene cu cele mai mari probleme in privinta capitalului, conform rezultatelor testelor de stres anuntate in aceasta seara de Autoritatea Bancara Europeana EBA). Testele, realizate pe un esantion de 51 de banci din Uniunea Europeana, privesc bilanturile acestor institutii. in timp ce recunoastem majorarile de capital realizate de banci pana acum, acestea nu au dus la insanatosirea bilanturilor, a declarat presedintele EBA, Andrea Enria, adaugand: Mai sunt multe de facut.

SUA: Atac armat in orasul texan Austin, soldat cu mai multe victime

Politistii texani au anuntat ca un atac armat este in desfasurare in zona centrala a orasului Austin, iar mai multe persoane au fost impuscate. Atacatorul armat este in libertate, iar locuitorii orasului sunt sfatuiti sa evite zona afectata, transmite Reuters.

TOP cele mai ieftine orase europene: aici mergi in city break pe bani putini

Desi Europa este in continuare o destinatie scumpa pentru multi turisti, exista si locuri care pot fi vizitate cu un buget redus. Iata, asadar, cele mai ieftine orase europene in care sa mergi in vacanta si din care sa te intorci cu bani, potrivit The.

Panica in apropiere de Marsillia: Trei barbati au strigat in mai multe randuri Allahu Akbar in timp ce se napusteau cu o ambarcatiune catre coasta

Trei barbati au fost arestati, miercuri seara, in apropiere de orasul francez Marsillia, dupa ce au strigat in mai multe randuri Allahu Akbar Allah este mare). Cei trei se.

Cum definesti poze diferite pe mai multe monitoare in Windows 10

Cei de la Microsoft nu au facut deloc viata usoara persoanelor cu mai multe monitoare, cand vine vorba de definirea unor poze diferite de fundal. Exista insa o solutie in Windows 10 pentru a obtine configuratia dorita. Indiferent daca le definiti ca fiind wallpaper-uri, background-uri, poze de tapet sau fundal, imaginile pe care le vedeti [].

Cum au reusit geto-dacii sa infranga un mare rege trac. Festinul intelept cu care Dromihete a castigat mai multe cetati

Multe au fost in istorie razboaiele stramosilor nostri cu invadatorii, insa dintre toate un episod petrecut cu peste 2. 300 de ani, pe vremea regelui Dromihete, a ramas un reper pentru nivelul de intelepciune al geto-dacilor. Acestia i-au dat o lectie de viata regelui trac Lisimah, fost general al lui Alexandru Macedon, prin care l-au induplecat sa le returneze cetatile de la sud de Dunare.

Cele mai bizare legi ale lumii antice: ce pateau violatorii de animale si cum erau pedepsiti cei care sarutau femei straine

Cele mai vechi coduri de legi care au reglementat infractiunile de natura sexuala au aparut in urma cu peste 3. 000 de ani si prezentau pedepse dintre cele mai bizare pentru infractiuni la fel de controversate.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )