Libnet.ro
UNICEF

08:15

Care este urmatoarea tara unde se poate legaliza casatoria gay

B1 B1,
Care este urmatoarea tara unde se poate legaliza casatoria gay

Varadkar, primul premier irlandez recunoscut homosexual si metis a spus despre casatoriile gay interzise in Irlanda de Nord ca sunt doar co chestiune de timp si ca exista si in aceasta tara. continuă pe B1

Care este drogul cel mai des utilizat pentru violarea femeilor in cluburi

Cel mai des folosit drog din toate cluburile este Easyviola, cunoscut si sub numele de Drogul de vacanta. Acesta poate fi sub orice foma, pulbere, lichid sau tableta si nu are miros sau.

OBLIGATORIU: Care este actul care va fi semnat de toti romanii

Potrivit legii, romanii care lucreza pe drepturi de autor sau part-time vor fi nevoiti sa isi declare veniturile . in aceata situatie sunt aproximativ 1,2 milioane de cetateni din tara.

Horatiu Pepine: Care este miza pensiilor speciale. Impresia este ca in straturile mai adanci ale statului se petrece ceva important |OPINIE DW

Jurnalistul Horatiu Pepine analizeaza, intr-un comentariu pentru publicatia Deutsche Welle, scandalul pensiilor speciale si care ar putea fi miza ordonantei de urgenta pe care o va discuta vineri Guvernul Tudose.

Utile: Aceasta bautura combate balonarea; De ce sa nu sufli niciodata lumanarile de pe tort; Care este cea mai buna apa de baut pentru sanatate

Apa de ananas estompeaza celulita. Proprietatile antiinflamatoare si de curatare pe care le contine apa de ananas sunt folosite pentru a stimula eliminarea. 6 modalitati simple care alunga durerea de stomac. Apa de orez este exact ceea ce pare - apa ramasa dupa gatirea orezului. Actioneaza demulcent, ceea ce.

Care este temperatura potrivita la care trebuie setat aerul conditionat pe timp de CANICULA

Canicula care s-a napustit in ultima vreme peste intreaga Europa pare sa incomodeze destul de mult si starea tarii noastre. Oamenii cauta diverse metode de scapare de valul puternic de caldura,.

Valul de canicula continua: CODUL ROSU, prelungit in Mehedinti si Dolj. Care este situatia in restul tarii (FOTO, VIDEO)

Meteorologii au prelungit sambata codul rosu de canicula in doua judete din sud-vestul tarii. Avertizarea este valabila pentru ziua de duminica, iar vizate sunt judetele Mehedinti si.

Care este politica Romaniei fata de Rusia. Anuntul facut de Teodor Melescanu

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, sustine ca politica Romaniei cu Rusia este caracterizata prin termenii descurajare si dialog, la fel ca relatia dintre NATO si Rusia. Rela.

Olguta Vasilescu: Indemnizatia pentru cresterea copilului, PLAFONATA. Care este suma maxima (VIDEO)

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu a declarat, vineri, in sedinta de Guvern, ca pe ordinea de zi a este inscrisa si OUG privind plafonarea indemnizatiei pentru mame la 8500 de lei, suma maxima.

Are 75 de ani si a descoperit elixirul tineretii. Care este secretul femeii

Annette Larkins are fabuloasa varsta de 75 de ani, insa nimeni nu ii da atat. Femeia traieste in Miami si este prezenta in diferite emisiuni si show-uri TV pentru a vorbi.

Presedintele FPTR: Mamaia va pierde turisti in viitor si va castiga sudul litoralului, care este mult mai aerisit

Presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, Mohammad Murad, considera ca statiunea Mamaia va pierde turisti incet-incet, iar acestia se vor indrepta catre sudul litoralului, el spunand ca Mamaia a facut greseli urbanistice pentru ca s-a construit foarte mult, transformandu-se intr-un cartier al Constantei, in timp ce sudul litoralului este mai mult aerisit.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,297 seconds )