Libnet.ro
UNICEF

19:30

Care este valoarea bonurilor fiscale castigatoare aferente lunii septembrie

România Liberă România Liberă,
Care este valoarea bonurilor fiscale castigatoare aferente lunii septembrie

La extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale de duminica, 22 octombrie, au iesit din urne numerele 15 reprezentand ziua de emitere 15 septembrie) si 569 reprezentand valoarea bonurilor castigatoare - intre 569 si 569,99 lei, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

O noua extragere a Loteriei bonurilor fiscale va avea loc in data de 22 octombrie

Extragerea bonurilor fiscale castigatoare emise intre 1 si 30 septembrie 2017 este programata duminica, 22 octombrie 2017. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Loteria bonurilor fiscale: Care sunt bonurile lunii septembrie ce au iesit castigatoare la extragerea de duminica

Bonurile fiscale emise in data 15 septembrie 2017, cu valoarea de 569 de lei, au fost desemnate castigatoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminica, informeaza Agerpres.

LOTERIA BONURILOR. Bonurile fiscale castigatoare la extragerea de duminica sunt cele din 15 septembrie 2017. Ce valoare trebuie sa aiba

Bonurile fiscale emise in data 15 septembrie 2017, cu valoarea de 569 de lei, au fost desemnate castigatoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminica. La aceasta extragere au participat bon.

O noua extragere a loteriei bonurilor fiscale va avea loc duminica

Extragerea la Loteria bonurilor fiscale aferenta lunii septembrie este programata duminica, 22 octombrie, la ora 19:50, fondul de premiere fiind, ca de obicei, un milion de lei, din care se vor acorda cel mult 100 de premii, se arata intr-un comunicat al Ministerului Finantelor Publice MFP).

USR cere coalitiei de guvernarea PSD - ALDE sa opreasca experimentul Misa la care este supusa economia Romaniei

Uniunea Salvati Romania au transmis un comunicat de presa privind anuntul facut de ministrul Finantelor Ionut Misa pe tema taxei de solidaritate, despre care spun ca arata incompetenta guvernului, considerand ca guvernarea PSD-ALDE recurge la masuri fiscale disperate.

Are familia lui, dar iata care este femeia pentru care Gigi Becali ar lasa totul!

Si-au facut propria cariera, au familile lor, insa pentru o singura persoana sunt in stare sa renunte la tot! Este vorba despre cea care le-a dat viata. Urmariti un material special, realiza.

Prima tara din Uniunea Europeana care vrea sa renunte la schimbarea orei. Care este motivul

Polonia ar putea deveni singura tara din Uniunea Europeanacare va renunta la schimbarea de doua ori pe an a orei, potrivit Gandul. Cei care au propus acest proiect de lege sustin ca schimbarea orei.

Care este mai buna: MOTORINA sau BENZINA?

Soferii din Romania sunt impartiti in doua tabere: cei care conduc o masina pe benzina si cei care conduc o masina diesel. Toata lumea spune ca masina pe care o conduce el e cea mai buna. Dar tu ce parere ai?.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )