Libnet.ro
UNICEF

01:05

Loteria bonurilor fiscale: Care sunt bonurile lunii septembrie ce au iesit castigatoare la extragerea de duminica

Hotnews Hotnews,
 Loteria bonurilor fiscale: Care sunt bonurile lunii septembrie ce au iesit castigatoare la extragerea de duminica

Bonurile fiscale emise in data 15 septembrie 2017, cu valoarea de 569 de lei, au fost desemnate castigatoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminica, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

O noua extragere a loteriei bonurilor fiscale va avea loc duminica

Extragerea la Loteria bonurilor fiscale aferenta lunii septembrie este programata duminica, 22 octombrie, la ora 19:50, fondul de premiere fiind, ca de obicei, un milion de lei, din care se vor acorda cel mult 100 de premii, se arata intr-un comunicat al Ministerului Finantelor Publice MFP).

LOTERIA BONURILOR. Bonurile fiscale castigatoare la extragerea de duminica sunt cele din 15 septembrie 2017. Ce valoare trebuie sa aiba

Bonurile fiscale emise in data 15 septembrie 2017, cu valoarea de 569 de lei, au fost desemnate castigatoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminica. La aceasta extragere au participat bon.

Care este valoarea bonurilor fiscale castigatoare aferente lunii septembrie

La extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale de duminica, 22 octombrie, au iesit din urne numerele 15 reprezentand ziua de emitere 15 septembrie) si 569 reprezentand valoarea bonurilor castigatoare - intre 569 si 569,99 lei, potrivit Mediafax.

O noua extragere a Loteriei bonurilor fiscale va avea loc in data de 22 octombrie

Extragerea bonurilor fiscale castigatoare emise intre 1 si 30 septembrie 2017 este programata duminica, 22 octombrie 2017. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Un trib de indieni americani a dat in judecata Amazon si Microsoft: Care sunt acuzatiile aduse gigantilor IT

Gigantii IT Amazon si Microsoft au fost dati in judecata de un trib de indieni americani pe motiv ca ar incalca o serie de brevete de inventie pe care tribul le detine in domeniul.

Miting al sindicatelor din Sanatate in Capitala, joi, la care sunt asteptati cateva mii de oameni din toata tara. Restrictii de trafic

Cateva mii de persoane din sanatate sunt asteptate la un miting de protest, joi, in centrul Capitalei. Miercuri, liderii sindicali au avut discutii cu reprezentantii Guvernului, in urma carora s-ar fi decis ca salariile medicilor sa fie stabilite in functie de locul de munca, cum ar fi ATI sau policlinica, potrivit liderilor sindicali, scrie news. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )