Libnet.ro
UNICEF

23:15

Prima tara din Uniunea Europeana care vrea sa renunte la schimbarea orei. Care este motivul

Antena3 Antena3,
Prima tara din Uniunea Europeana care vrea sa renunte la schimbarea orei. Care este motivul

Polonia ar putea deveni singura tara din Uniunea Europeanacare va renunta la schimbarea de doua ori pe an a orei, potrivit Gandul. Cei care au propus acest proiect de lege sustin ca schimbarea orei. continuă pe Antena3

Statistici ingrijoratoare. Romania, singura tara din Uniunea Europeana in care educatia se face cu necalificati

Romania este singura tara din Uniunea Europeana in care exista titulatura de necalificat in sistemul educational, spun reprezentantii Federatiei Sindicatelor Libere din invatamant.

Elevii din Romania sunt invatati de 4.500 de cadre didactice necalificate

In anul scolar 2017-2018, elevii din Romania sunt invatati de 4. 500 de cadre didactice necalificate, atrage atentia Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant. Romania este singura tara din Uniunea Europeana in care exista titulatura de necalificat in sistemul educational, potrivit sursei citate.

Presedintele Poloniei a anuntat ca Varsovia sustine aderarea Turciei la Uniunea Europeana

Presedintele Poloniei, Andrzej Duda, a declarat ca Varsovia sustine aderarea Turciei la Uniunea Europeana, in contextul in care presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a cerut insistent o pozitionare clara a blocului comunitar pe aceasta tema, relateaza Politico. eu.

Mesaj ferm de la Bruxells: Uniunea Europeana nu va media criza catalana

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a vorbit joi despre intentiile secesioniste ale Cataloniei, precizand ca Uniunea Europeana nu poate rezolva criza politica din Spania, informeaza.

Mesaj ferm de la Bruxelles: Uniunea Europeana nu va media criza catalana

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a vorbit joi despre intentiile secesioniste ale Cataloniei, precizand ca Uniunea Europeana nu poate rezolva criza politica din Spania, informeaza.

Uniunea Europeana nu va media criza catalana

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a declarat joi ca Uniunea Europeana nu poate rezolva criza politica din Spania, legata de intentiile secesioniste ale Cataloniei, informeaza Reuters.

Polonia ar putea deveni singura tara din UE care renunta la ora de vara si de iarna. Proiectul de lege in acest sens a fost sustinut in unanimitate

Polonia ar putea deveni singura tara din UE care va renunta la schimbarea de doua ori pe an a orei, potrivit The Telegraph. intr-un caz rar de solidaritate in mediul politic extrem de divizat al Poloniei, proiectul de lege in acest sens a fost sustinut in unanimitate.

Am propus amendarea articolului din Statutul politistului, care permite pensionarea si la 45 de ani

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a afirmat astazi, in plenul Camerei Deputatilor, ca a propus amendarea articolului din Statutul politistului, care permite pensionarea in anumite situatii chiar si la 45 de ani.

Polonia sustine aderarea Turciei la Uniunea Europeana, a afirmat presedintele Duda

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, aflat la prima sa vizita intr-o tara membra a uniunii de la lovitura de stat esuata de anul trecut, a primit sustinere pentru procesul de aderare din partea presedintelui Poloniei, Andrzej Duda.

Romanii si-au mai temperat entuziasmul fata de Uniunea Europeana

Proportia romanilor care considera ca tara noastra a beneficiat de statutul de membra a Uniunii Europene UE) este in scadere. La fel si cea a romanilor care considera ca apartenenta la UE este un lucru bun. Acestea sunt cateva dintre concluziile sondajului Parlametru al Parlamentului European PE) privind perceptia cetatenilor europeni cu privire la blocul comunitar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )