Libnet.ro
UNICEF

15:45

USR cere coalitiei de guvernarea PSD - ALDE sa opreasca experimentul Misa la care este supusa economia Romaniei

Hotnews Hotnews,
 USR cere coalitiei de guvernarea PSD - ALDE sa opreasca experimentul Misa la care este supusa economia Romaniei

Uniunea Salvati Romania au transmis un comunicat de presa privind anuntul facut de ministrul Finantelor Ionut Misa pe tema taxei de solidaritate, despre care spun ca arata incompetenta guvernului, considerand ca guvernarea PSD-ALDE recurge la masuri fiscale disperate. continuă pe Hotnews

Liderii coalitiei PSD - ALDE discuta, miercuri, despre sesizarea CCR in cazul Belina

Liderii coalitiei de guvernare PSD ALDE vor discuta, miercuri, pe tema sesizarii Curtii Constitutionale in legatura cu dosarul Belina, in conditiile in care, cu o zi in urma, Dragnea si Tariceanu au facut declaratii contradictorii pe acest subiect, scrie News. ro.

A inceput sedinta coalitiei PSD-ALDE, la biroul lui Liviu Drangea

Sedinta coalitiei PSD-ALDE are loc la aceasta ora in biroul de presedinte al Camerei Deputatilor al lui Liviu Dragnea, unde in urma cu putin timp a intrat Calin Popescu-Tariceanu, insotit de Daniel Chitoiu, secretarul general al ALDE.

Liviu Dragnea se lauda cu rezultatele masurilor adoptate de guvernarea PSD in Agricultura

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca masurile luate de guvernarea PSD isi arata rezultatele, dincolo de toate conflictele politice, si anunta, in acest context, vesti foarte bune referitoare la productia de floarea-soarelui.

Coalitia PSD - ALDE discuta astazi despre sesizarea CCR in cazul Belina

Coalitia PSD - ALDE discuta astazi pe tema sesizarii Curtii Constitutionale in legatura cu dosarul Belina, in conditiile in care, cu o zi in urma, liderii celor doua formatiuni au facut declaratii contradictorii pe acest subiect.

Coalitia PSD - ALDE discuta miercuri despre sesizarea CCR in cazul Belina

Coalitia PSD - ALDE discuta miercuri pe tema sesizarii Curtii Constitutionale in legatura cu dosarul Belina, in conditiile in care, cu o zi in urma, liderii celor doua formatiuni au facut declaratii contradictorii pe acest subiect.

Coalitia PSD-ALDE decide astazi daca legile Justitiei intra direct in Parlament sau proiect initiat de Guvern

Coalitia de guvernare PSD-ALDE va lua o decizie, astazi, cu privire la mai multe legi, intre care si legile Justitiei, pentru care exista doua variante: initiere in Parlament sau in Guvern, potrivit unui anunt facut saptamana trecuta de liderul PSD, Liviu Dragnea.

Coalitia PSD-ALDE decide luni daca legile Justitiei intra in Parlament sau in Guvern

Coalitia de guvernare PSD-ALDE va lua o decizie, luni, cu privire la mai multe legi, intre care si legile Justitiei, pentru care exista doua variante: initiere in Parlament sau in Guvern, potrivit unui anunt facut de liderul PSD, Liviu Dragnea, scrie Agerpres.

Sedinta in coalitia PSD-ALDE. Ce se intampla cu legile Justitiei

Liderii PSD si ALDE se intalnesc luni intr-o noua sedinta a coalitiei de guvernare, in care trebuie sa decida soarta mai multor proiecte importante, printre care si legile.

Senator USR cere explicatii oficiale ministrului Educatiei in cazul liceenilor trimisi acasa pentru ca aveau parul lung

Senatorul USR Mihai Gotiu a solicitat explicatii oficiale Ministerului Educatiei Nationale MEN) si Inspectoratului Scolar Judetean Cluj in cazul elevilor Liceului Inochentie Micu din Cluj-Napoca trimisi acasa ieri pe motiv ca aveau parul lung si barba. Statutul elevului prevede ca elevii au dreptul la respectarea imaginii, demnitatii si personalitatii proprii, arata senatorul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )