Libnet.ro
UNICEF

06:00

Care au fost cauzele prabusirii avionului TransAsia

România Liberă România Liberă,
Care au fost cauzele prabusirii avionului TransAsia

Unul dintre motoarele avionului TransAsia prabusit in Taiwan s-a defectat imediat dupa decolare, dar celalalt motor a fost oprit din greseala de piloti, probabil in timp ce incercau sa remedieze avaria, afirma Thomas Wang, presedintele Autoritatii aeronautice taiwaneze, citat de ABC News, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

VIDEO FOTO Momentul prabusirii avionului TransAsia Airways in Taipei

Pe retelele sociale au aparut mai multe imagini cu accidentul TransAsia Airways care avea 58 de persoane la bord. BBC anunta ca sunt cel putin 12 morti. Eforturile de salvare sunt in curs si conform oficialilor 16 persoane sunt ranite. Imaginile arata ca avionul a lovit un taxi de pe un pod rutier inainte de a se prabusi in rau. Update: Au fost recuperate cutiile negre ale avionului. Oficialii din Taipei confirma ca 23 de persoane si-au pierdut viata in accident.

Imaginea TULBURATOARE gasita de salvatori. Cum a fost descoperit PILOTUL avionului prabusit in Taipei

Pilotul care era la carma avionului TransAsia, prabusit in Taipei a fost gasit de salvatori. Liao Chien-tsung avea 42 de ani si zeci de mii de ore de pilotaj, iar autoritatile au spus despre el ca a fost un.

Accidentul aviatic din Taiwan: Pilotii avionului TransAsia au oprit din greseala al doilea motor, dupa defectarea primului

Unul dintre motoarele avionului TransAsia prabusit in Taiwan s-a defectat imediat dupa decolare, dar celalalt motor a fost oprit din greseala de piloti, probabil in timp ce incercau sa remedieze avaria, afirma Thomas Wang, presedintele Autoritatii aeronautice taiwaneze, citat de ABC News.

Pilotii avionului TransAsia au oprit din greseala al doilea motor, dupa defectarea primului - surse

Unul dintre motoarele avionului TransAsia prabusit in Taiwan s-a defectat imediat dupa decolare, dar celalalt motor a fost oprit din greseala de piloti, probabil in timp ce incercau sa remedieze avaria, afirma Thomas Wang, presedintele Autoritatii.

FOTO. TAIWAN: 31 de morti si 12 oameni disparuti dupa prabusirea avionului TransAsia

31 de morti si 12 oameni disparuti dupa ce un avion al companiei taiwaneze TransAsia s-a prabusit intr-un rau din capitala Taipei la scurt timp de la decolare. 15 pasageri au fost salvati, inclusiv 3 cetateni chinezi, iar autoritatile de la Beijing a anuntat ca sunt dispuse sa ofere asistenta autoritatilor din Taiwan.

Echipele de salvare continua cautarile dupa prabusirea avionului TransAsia

Echipele de salvare continua cautarile dupa tragedia TransAsia de miercuri dimineata, cand un avion al liniei aeriene s-a prabusit intr-un rau. 12 persoane sunt inca date disparute, insa sansele de a le gasi in viata sunt minime.

Imagini incredibile cu prabusirea avionului TransAsia Airways: 12 persoane au murit

Cel putin 12 persoane au murit, miercuri, dupa ce un un avion al companiei TransAsia Airways, din Taiwan, cu 58 de persoane la bord, s-a prabusit intr-un rau, in apropiere de Taipei, relateaza BBC News. Avionul.

VIDEO - Imagini incredibile cu prabusirea avionului TransAsia Airways: 12 persoane au murit

Cel putin 12 persoane au murit, miercuri, dupa ce un un avion al companiei TransAsia Airways, din Taiwan, cu 58 de persoane la bord, s-a prabusit intr-un rau, in apropiere de Taipei, relateaza BBC News. Avionul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )