Libnet.ro
UNICEF

00:07

Care au fost cele mai mari cutremure din Romania in 2020. Ultimul a avut loc azi-noapte

Playtech Playtech,
Care au fost cele mai mari cutremure din Romania in 2020. Ultimul a avut loc azi-noapte

Topul celor mai puternice seisme din 2020 include, din fericire, doar cutremure cu intensitate mica. Cel mai recent a fost in noaptea de 29 spre 30 octombrie, la ora 0:39. Potrivit datelor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, seismul a avut loc in zona Moldovei, judetul Vaslui. Cele mai puternice cutremure din . continuă pe Playtech

Topul celor mai puternice cutremure din Romania produse in acest an

Un top al celor mai puternice cutremure din Romania care au avut loc in ultimul an include, din fericire, numai seisme de intensitate mica. Lista se sfarseste cu cel produs in noaptea de 29 spre 30 octombrie, la ora 0:39, in zona Moldovei, judetul Vaslui, potrivit datelor publicate de Institutul pentru Fizica Pamantului.

Romania, tara europeana care a suferit, in 2019, cele mai mari pagube produse de incendii in zonele protejate

Romania a fost, cu 73. 444 ha de suprafata afectata de incendii, tara care a suferit cele mai mari pagube produse in zonele protejate in 2019, releva un raport al Comisiei Europene potrivit caruia 2019 a fost anul cu cele mai dezastruoase efecte ale incendiilor de padure pe plan mondial din istoria recenta, in care au ars peste 400. 000 de hectare de teren natural european.

Efectele pandemiei: Carrefour raporteaza cele mai mari vanzari din ultimii douazeci de ani

Carrefour, cel mai mare retailer european, a raportat in trimestrul trei cel mai solid avans al vanzarilor, cel putin din ultimele doua decenii, datorita performantelor mai bune de pe pietele sale cheie din Franta, Spania si Brazilia, transmite Reuters citat de Agerpres.

Cele mai frumoase locuri din Turcia. 19 destinatii dintr-o tara plina de frumuseti

Turcia este o tara situata pe doua continente: 97% din suprafata acesteia se afla in Asia, iar un procent de numai 3 % se afla in Europa. Peisajul acesteia cuprinde plaje si munti. Aceasta a fost mereu ca o poarta de acces dintre Europa si Asia. 19 destinatii frumoase din Turcia Faptul ca este un .

Cei mai bogati pensionari din Romania au joburi si la stat. Cum este posibil si cati bani castiga

In Romania anului 2020 exista angajati ai statului, pensionari cu pense speciala si cu incasari fabuloase. Totalul sumelor platite de stat ajunge la suma de 509. 162 de euro, adica aproape 2 miliarde de lei. Cu alte cuvinte incaseaza pensie speciala si salariu din taxele si impozitele romanilor Pensionari si angajati la stat Suma la care .

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri de pe Altex

Black Friday, cel mai asteptat eveniment de shopping al anului, va avea loc pe data de 15 noiembrie la Altex, unul dintre cei mai mari retailer online din Romania. O metoda buna de a economisi, este.

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri la bijuterii, ceasuri si accesori. Magazinele unde le gasesti

Black Friday, cel mai asteptat eveniment de shopping al anului, si-a anuntat debutul la categoria de ceasuri si bijuterii: 13 noiembrie 2020. Pregateste-te pentru ziua marilor reduceri la cele mai frumoase bijuteri.

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri la bijuterii, ceasuri si accesorii. Magazinele unde le gasesti

Black Friday, cel mai asteptat eveniment de shopping al anului, si-a anuntat debutul la categoria de ceasuri si bijuterii: 13 noiembrie 2020. Pregateste-te pentru ziua marilor reduceri la cele mai frumoase bijuteri.

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri de pe Elefant.ro

Elefant. ro, mall-ul online al familiei tale, asa cum il cunosc toti romanii, intra in cursa reducerilor de Black Friday. incepand din 13 noiembrie, pe Elefant. ro gasiti reduceri la cele mai cunoscute.

Reprezentantii celei mai mari companii din Polonia, PKN Orlen, vin sa discute cu Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban are in programul de joi o intalnire cu reprezentantii companiei energetice PKN Orlen. Este cea mai mare companie poloneza si una dintre cele mai importante din domeniul petrolier din Europa. La intalnire va participa si ministrul economiei Virgil Popescu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )