Libnet.ro
UNICEF

17:30

Care sunt bonurile fiscale desemnate castigatoare la extragerea Loteriei

România Liberă România Liberă,
Care sunt bonurile fiscale desemnate castigatoare la extragerea Loteriei

Bonurile fiscale emise in data de 18 martie, cu o valoare de 615 lei, au fost desemnate castigatoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminica. La aceasta extragere participa bonurile fiscale emise in perioada 1 - 31 martie 2016. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. continuă pe România Liberă

Loteria Bonurilor Fiscale: Castigatoare sunt bonurile emise pe 18 martie, cu valoarea de 615 lei

Bonurile fiscale cu valoare de 615 lei, emise pe 18 martie, au fost desemnate castigatoare la extragerea Loteriei bonurilor, informeaza Agerpres. Valoare totala a premiului se ridica la un milion de lei.

Editie speciala 360 de grade: Care sunt produsele pe care le folosim zilnic si ne pot face rau fara sa stim (VIDEO)

In editia speciala a emisiunii 360 de grade, din seara de 16 aprilie, Alina Badic a discutat impreuna cu invitatii sai despre obiceiurile noastre zilnice care ne afecteaza sanatatea, dar si despre.

VIDEO. Care sunt filmele selectate in competitia oficiala de la Cannes 2016

20 de filme au fost selectionate pentru a intra in competitia oficiala a Festivalului de Film de la Cannes, printre care productii precum Julieta a spaniolului Pedro Almodovar, Its Only the End of the World a canadianului Xavier Dolan, La Fille inconnue a belgienilor Luc si Jean-Pierre Dardenne, dar si Bacalaureat, de Cristian Mungiu si Sierra - Nevada, de Cristi Puiu, scrie AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )