Libnet.ro
UNICEF

12:45

Care sunt bulevardele din Bucuresti unde vor exista benzi speciale doar pentru autobuze

Antena3 Antena3,
Care sunt bulevardele din Bucuresti unde vor exista benzi speciale doar pentru autobuze

Regia Autonoma de Transport Bucuresti a propus Primariei Generale a Capitalei demararea unui proiect pilot de amenajare a 20,5 kilometri de benzi rutiere, destinate exclusiv transportului public de persoane, scrie. continuă pe Antena3

Noaptea Alba a Filmului Romanesc 2016: maraton de filme romanesti in 10 spatii din Bucuresti

Noaptea Alba a Filmului Romanesc va avea loc pe 16 septembrie in zece locuri din capitala, unde vor fi proiectate cele mai noi povesti regizate de cineasti romani, unele in avanpremiera, dar si filme de fictiune si documentare care au fost premiate la festivaluri.

Pe un mormant din Bucuresti au aparut mai multe bancnote de 50 si 100 de euro. Care este explicatia - FOTO

Un barbat din Bucuresti a acoperit mormantul unui amic cu bancnote de 50 si 100 de euro. Avea o datorie la el, pe care n-a apucat sa i-o plateasca cat a fost viata. Vezi ce l-a determinat sa-i.

Deloitte a inceput sa recruteze IT-isti pentru noul centru tehnologic din Bucuresti

Firma de consultanta Deloitte a inceput sa recruteze IT-isti pentru centrul tehnologic pe care il dezvolta in Bucuresti prin intermediul Deloitte Tehnologie. O solicitare pentru ajutor de stat in valoare de 5,6 milioane de lei depusa de Deloitte.

Ministerul Sanatatii reziliaza contractul cu Polisano pentru vaccinul hexavalent, cu care sunt imunizati bebelusii (VIDEO)

Ministerul Sanatatii reziliaza contractul cu Polisano pentru vaccinul hexavalent, cu care sunt imunizati bebelusii. 000 de doze intentioneaza sa cumpere de urgenta autoritatile, direct de la.

Criza TOALETELOR publice din Bucuresti. O cabina la 3.000 de locuitori. O treime dintre ele sunt vandalizate, altele se fura cu totul

In Bucuresti, in acest moment exista o toaleta publica la fiecare 3. 000 de locuitori, iar, in ultimii patru ani, o treime dintre WC-uri au fost incendiate, vandalizate, sau chiar furate cu totul.

Designerii romani, nemultumiti ca nu mai pot merge la targuri in strainatate. Apel catre Ciolos: Vor exista consecinte uriase si pierderi necuantificabile

Designerii romani au protestat ad-hoc in fata Ministerului Economiei. Situatia targurilor si a expozitiilor din a doua jumatate a anului 2016 continua sa fie incerta. Programul de promovare.

Cum arata casa de 13 milioane de Euro si cine este proprietar! Are terasa cat un parc din Bucuresti

O parte dintre miliardarii lumii dar si actori celebrii si-au cumparat locuinte private unde se pot retrage departe de ochii curiosilor. Asa a facut si Jerry Seinfeld, a carui casa este estimata la.

Taxify, varul de la tara al Uber si varul de la oras al taximetriei. Care sunt avantajele si dezavantajele noului serviciu de transport

Un nou serviciu de transport in comun a aparut in Romania, iar acela este Taxify. in conditiile in care taxiul deja nu mai este singura optiune pentru cei care vor sa se deplaseze.

VIDEO Produs in Ungaria, filmat in Romania. Un spot pentru Mercedes-Benz CLA arata spectaculos pe strazile din Bucuresti

Mercedes-Benz isi promoveaza cel mai mic sedan-coupe, modelul CLA, intr-un spot filmat in Bucuresti, in principal folosind pasajele rutiere Pipera si Basarab. Clipul este o productie a casei Anorak Film din Berlin, avandu-i ca producatori pe Felix Knabel si Bjorn Kruger, sub regia lui Christian Larson. Mercedes-Benz CLA este fabricat Kecskemet, Ungaria, si in Chakan, India.

Editie speciala 360 de grade: Care sunt ritualurile care ne ajuta sa ne energizam si sa revitalizam organismul (VIDEO)

Alina Badic a vorbit in editia speciala de luni a emisiunii 360 de grade despre ritualuri care ne ajuta sa ne energizam si sa revitalizam organismul, alaturi de Ruxandra Benga,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )