Libnet.ro
UNICEF

11:15

Care sunt cei mai buni miei de Paste. Sfatul specialistilor pentru cumpararea celor mai sanatoase exemplare

Adevărul Adevărul,
Care sunt cei mai buni miei de Paste. Sfatul specialistilor pentru cumpararea celor mai sanatoase exemplare

Specialistii in crestea oilor explica cum sa alegem mieii de Paste si mai ales cand ar trebui sacrificati si cum se gatesc cel mai bine. Crescatorii de la Botosani recomanda mieii din rasa karakul pentru gustul lor deosebit. continuă pe Adevărul

Teatrul a fost REGE pe scena Colegiului National Radu Greceanu. Cei mai buni, reprezentantii liceului gazda

Colegiul National Radu Greceanu din Slatina a gazduit, luni, cea de-a III-a editie a Festivalului de teatru pentru elevi REGE, inscriindu-se in competitie zeci de trupe si actori. Cei mai buni s-au dovedit, la sectiunea Liceu, actorii de la Radu Greceanu.

Se intampla in Romania: uite cine sunt cei mai noi utilizatori de Facebook

In ultimul an, Facebook si-a consolidat pozitia de principala retea sociala utilizata de romani, trecand de borna 8. 5 milioane persone care o acceseaza la nivelul unei luni, se arata intr-un studiu realizat.

Cu bunicii in prima linie. Ponor si Dragulescu sunt cei mai varstnici gimnasti din echipele care incearca sa se califice la Jocurile Olimpice

Catalina Ponor 29 de ani) si Marian Dragulescu 36 de ani) sunt decanii de varsta ai nationalelor care se lupta in acest weekend, in cadrul turneului preolimpic de la Rio de Janeiro, pentru a obtine unul dintre ultimele bilete ramase in joc pentru Jocurile Olimpice.

Minerii de la CEO sunt tot mai aproape de Bucuresti. Ei solicita Guvernului sa salveze Complexul (VIDEO)

Minerii Complexului Energetic Oltenia care participa la Marsul disperarii sunt tot mai aproape de Bucuresti, informeaza B1 TV. Desi unii dintre ortaci au fost nevoiti sa renunte la mars din cauza.

Care sunt producatorii de energie care conteaza?

Electricitatea produsa in Romania vine, in principal, de la trei companii. Acestea sunt Hidroelectrica, Nuclearelectrica si Complexul Energetic Oltenia, toate controlate de stat, prin Ministerul Energiei. Anul trecut, cei trei producatori au asigurat.

Forza Simona! Unul dintre cei mai mari actori ai Romaniei a venit special la Cluj a o incuraja pe Halep contra Germaniei

Simona Halep este cea mai buna jucatoare a Romaniei si de la ea se asteapta doua victorii impotriva Germaniei, in Fed Cup.

Forza Simona! Unul dintre cei mai mari actori ai Romaniei a venit special la Cluj pentru a o incuraja pe Halep contra Germaniei

Simona Halep este cea mai buna jucatoare a Romaniei si de la ea se asteapta doua victorii impotriva Germaniei, in Fed Cup.

Bill Gates e un tip destept, dar a facut si greseli: care sunt cele mai mari gafe ale sale

Bill Gates este un tip foarte destept, iar asta nu e chiar o noutate. Totusi, multele sale miliarde nu il scutesc de riscul de a mai face si greseli uneori. Urmatoarea generatie de software interesant va fi pe Macintosh, nu pe computerul IBM, a spus Bill Gates, intr-un articol al BusinessWeek in 1984. Pe atunci, [].

Pericol de atentate pe plajele din Europa: Care sunt destinatiile de vacanta vizate de ISIS (FOTO)

Dupa numeroasele atentate care au lovit Europa in 2015 si la inceputul acestui an, serviciile de informatii din Italia avertizeaza ca posibile atacuri teroriste pot avea loc in vara acestui an pe.

Care sunt bonurile fiscale desemnate castigatoare la extragerea Loteriei

Bonurile fiscale emise in data de 18 martie, cu o valoare de 615 lei, au fost desemnate castigatoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminica. La aceasta extragere participa bonurile fiscale emise in perioada 1 - 31 martie 2016. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )