Libnet.ro
UNICEF

15:00

Care sunt cele mai sigure cladiri din Bucuresti, in caz de cutremur. Ce risca locuitorii din blocurile noi

Playtech Playtech,
Care sunt cele mai sigure cladiri din Bucuresti, in caz de cutremur. Ce risca locuitorii din blocurile noi

Romania este una dintre cele mai vulnerabile tarii in cazul unui cutremur. in Bucuresti, avand deja cladiri incadrate in cazurile de urgenta, dar care nu sunt totusi restaurate. Care sunt cele mai sigure cladiri din Bucuresti, in caz de cutremur? Romania nu este o tara ferita de cutremure, specialistii aratand ca Vrancea este una dintre . continuă pe Playtech

Locuri de munca, in toata Romania. Ce salarii sunt si care sunt cele mai convenabile

Capitala este locul unde majoritatea romanilor se imbulzesc sa-si faca un viitor. Bucurestiul este si va ramane zona zero atunci cand vine vorba despre candidati, dar si pentru angajatori. Ce salarii sunt si care sunt cele mai convenabile? Locuri de munca in Romania: ce salarii sunt Lupta cea mare pe locurile de munca este in .

UNICEF avertizeaza ca aproape noua milioane de copii au fost fortati sa renunte la scoaladin cauzaconflictelorarmate generate de gruparile teroriste. Care sunt cele mai afectate state (FOTO)

Peste opt milioane de copii din Mali, Niger si Burkina Faso au fost fortati sa renunte la scoala din cauza conflictelor armate, si aproximativ 1,2 milioane de oameni sunt inca dizlocate, majoritatea copii din.

Una dintre cele mai rapide masini din lume ajunge la Bucuresti. Accelereaza pana la 100 de kmh in 2,8 secunde

Porsche Taycan, una dintre cele mai rapide masini din lume, cu un timp de acceleratie pana la 100 kmh de 2,8 secunde, este lansat pe piata din Romania. Prezentarea are loc pe 29 ianuarie la Bucuresti.

Cele mai puternice cutremure din Romania in ultimii 200 de ani. Care a fost cel mai mare seism

Seismicitatea din Romania este grupata in mai multe zone epicentrale si, statistic, cutremurele cu magnitudine 6 si peste apar in Vrancea aproape la 10 ani, cu magnitudinea 7 la fiecare 33 de ani, in timp ce cele cu magnitudinea 7,5 sau peste la fiecare 80 de ani. Ai mai jos lista celor mai mari seisme .

Cea mai veche casa din Bucuresti. Rezista de peste 250 de ani

Casa Melik, unde functioneaza in prezent Muzeul Theodor Pallady, care gazduieste peste 800 de desene si gravuri ale artistului, este considerata cea mai veche locuinta din Bucuresti.

Ele sunt cele mai cheltuitoare zodii din horoscop

Banii sunt pentru aceste trei zodii de femei, adesea, o prioritate, asta pentru ca ele iubesc cumparaturile, vizitele la saloane si calatoriile. in topul celor mai cheltuitoare, femeia Capricorn ocupa locul al treilea, iar despre celelalte doua se spune ca golesc portofelele, respectiv conturile partenerilor cat ai zice peste.

Care sunt cele mai vizionate videoclipuri de pe YouTube din toate timpurile

Daca ai intrat vreodata pe YouTube, sigur ai dat si peste cel putin unul dintre videoclipurile de pe aceasta lista a celor mai vizionate. Fiecare utilizator are preferintele sale in materie.

Cum a ajuns Florin Piersic sa aiba una dintre cele mai exotice masini din Romania

Florin Piersic a fostproprietarul al unui Ford Capri Consul 315, intr-o perioada in care masinile de acest gen erau extrem de rare in Romania. Alaturi de masina, Florin Piersic a fost subiectul chiar unui articol de ziar, aparut in Flacara.

ALERTA: Dispar MII de pensii! Vezi AICI care sunt cei mai AFECTATI romani

Vesti proaste pentru unii romani dupa ultimul anunt facut de deputatul PNL, Robert Sighiartau. Se pare ca Guvernul isi va asuma raspunderea pentru eliminarea pensiilor speciale, daca proiectul PNL nu va fi.

UPDATE Noi scoli si gradinite din Bucuresti, partial inchise din cauza gripei Alte 5 scoli din judetele Braila, Sibiu, Calarasi si Giurgiu sunt inchise partial

Mai multe scoli si gradinite din Bucuresti vor fi inchise pentru doua zile, miercuri si joi, din cauza gripei. Este vorba despre 15 unitati de invatamant care se adauga la cele inchise deja de marti. in total, potrivit informatiile de la Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, sunt 25 de unitati scolare in care sunt inchise mai multe clase. Ministerul Educatiei si Cercetarii anunta ca, la nivel national, in afara de scolile din Bucuresti, sunt inchise partial alte cinci scoli. Vezi in articol lista scolilor si gradinitelor inchise.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )