Libnet.ro
UNICEF

15:45

Care sunt cele mai traduse cuvinte din romana in alte limbi pe Internet

România Liberă România Liberă,
Care sunt cele mai traduse cuvinte din romana in alte limbi pe Internet

In topul traducerilor online din limba romana in alte limbi sunt expresiile ce faci, te iubesc, multumesc, arata statisticile Google Translate. continuă pe România Liberă

Cele mai mari gafe din filme

Niciun film nu e lipsit de pacat, asa ca e cazul sa stii cateva dintre cele mai mari gafe din filme. Exista si conturi de YouTube care le diseca, astfel incat sa stii ce ti-a scapat si sa incerci sa fii mai atent data viitoare. Sunt filme proaste, pe care toata lumea le evita si [] Cele mai mari gafe din filme Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai mari submarine din lume

Cele mai mari submarine din lume. Submarinele sunt armele perfecte in momentul in care incepe o confruntare navala intre doua state sau intre diferite aliante. in cadrul cursei inarmarilordin timpul Razboiului Rece, dar si dupa, statele puternice au incercat sa construiasca submarine cat mai mari si eficiente.

Admiterea la universitatile din Moldova se incheie astazi. Care sunt cele mai solicitate facultati

Peste 15. 000 de tineri au depus dosarele pentru a prinde un loc in universitatile din tara. Pentru locurile bugetare s-au inregistrat peste 14. 000 de cereri, iar cei mai multi absolventi de liceu vor sa studieze la Academia de Studii Economice din Moldova, Universitatea de Stat de Medicina si Farmacie Nicolae Testemitanu si Academia Stefan cel Mare.

Bere cu mesaj personalizat din partea primaritei Vasilescu, premiu pentru cele mai frumoase gospodarii din Tantareni

Un zambet, un gand frumos si o floare . numai pentru tine! Cu mii de multumiri, al dumneavoastra primar, Maria Vasilescu a fost mesajul inscriptionat pe 900 de doze de bere oferite drept premiu de catre Primaria comunei gorjene Tantareni barbatiilor care detin cele mai frumoase gospodarii din localitate, in timp ce sotiile lor au primit cate o palarie.

Cele mai importante evenimente din economie si business: bilantul ultimei saptamani

RO va prezinta un scurt bilant al celor mai importante evenimente economice si de business din ultima saptamana.

Jay-Z si Will Smith vor crea o miniserie TV despre una dintre cele mai socante crime din SUA

Rapperul Jay-Z si actorul Will Smith vor crea o miniserie TV, pentru HBO, care va spune povestea lui Emmett Till, un adolescent in varsta de 14 ani, care, in 1955, a fost ucis intr-una dintre cele mai socante crime comise in Statele Unite ale Americii.

Berea Un zambet, un gand frumos si o floare ... numai pentru tine ! Cu mii de multumiri, al dumneavoastra primar, Maria Vasilescu, made in Tantareni

Un zambet, un gand frumos si o floare . numai pentru tine!Cu mii de multumiri, al dumneavoastra primar, Maria Vasilescu Cu mii de multumiri, al dumneavoastra primar, Maria Vasilescu a fost mesajul inscriptionat pe 900 de doze de bere oferite drept premiu de catre Primaria comunei gorjene Tantareni barbatiilor care detin cele mai frumoase gospodarii din localitate, in timp ce sotiile lor au primit cate o palarie.

Cele mai bune bauturi care te hidrateaza eficient pe timp de canicula

Infuzia de castraveti, lamaie si menta asigura un continut ridicat de minerale, fiind una dintre cele mai potrivite combinatii pentru zilele caniculare, scrie eva. ro. Iata care sunt cinci dintre cele mai.

VIRAL: Si animalele isi fac dus. Cele mai haioase reactii, surprinse in fotografii

In general, animalelor nu le place apa. Asa se face ca, de cele mai multe ori, momentul in care pisicile sau cainii urmeaza sa faca baie este o adevarata corvoada. Totusi, sunt si animale de companie si salbatice, care, pur si simplu, adora dusurile si imbaierile lungi.

Fetita Andrei, primele zile de viata! Cele mai frumoase fotografii!

Andra a fost externata ieri si a plecat acasa alaturi de fetita ei nou-nascuta, micuta Eva Maria Ioana. Iata cele mai frumoase fotografii cu micuta pe care Andra si Catalin Maruta le-au postat pana acum pe retelele de socializare! .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2602 seconds )