Libnet.ro
UNICEF

11:15

Care sunt destinatiile cu cele mai ieftine zboruri la final de 2018

Adevărul Adevărul,
Care sunt destinatiile cu cele mai ieftine zboruri la final de 2018

Pentru ca trecerea de la zilele cu rasfat din concediu la cotidian sa fie mai placuta, echipa din spatele motorului gratuit de cautare pentru calatorii momondo. ro dezvaluie care sunt cele mai ieftine destinatii internationale dintre cele mai cautate din Europa, pentru romanii aflati in cautarea unei noi escapade. continuă pe Adevărul

Destinatiile cu cele mai ieftine zboruri la final de 2018

Daca a venit toamna, inseamna ca esti timpul pentru o noua vacanta. Echipa momondo. ro a aflat cat de puternic simt mai multi calatori din diferite tari si continente nostalgia post-vacanta. Conform studiului momondo, aproape un sfert dintre acestia isi.

Alerta meteo: Iarna pune stapanire pe Romania! Cat tine URGIA si care sunt zonele cele mai afectate!

Vremea in perioada 26-7 septembrie se anunta cu mult mai rece decat normalul perioadei la care ne aflam, anunta ANM. S-ar spune ca ne pregatin deiarna in toata regula, pe jumatatea toamnei. Vezi.

Faze tari:Un mire a fugit de la propria lui nunta cu plicul n care se aflau toti banii;Cele mai bune glume despre referendum: Adevarata definitie a familiei - un grup de persoane care detine mpreuna o punga plina cu pungi;Canabis pentru a destinde homari

O femeie a gasit in casa un sarpe cu 2 capete. Ce spun specialistii. O femeie din Virginia a tras o sperietura sora cu moartea cand a gasit in gradina un sarpe cu doua capete. Dupa ce si-a revenit din soc a anuntat politia si pe cei de la protectia animalelor, care au dus sarpele din specia aramiul american la un centru special. Mai multi fotbalisti din Romania au fost fotografiati intr-o casa de pariuri de langa stadion Ce a spus seful clubului. Dupa ce antrenorii si mai multi jucatori ai Gloriei Buzau au fost sanctionati de FRF in 2016, sub acuzatia de blaturi pentru pariuri, mai multi fotbalisti actuali ai formatiei buzoieie se afla intr-o situatie delicata.

Elevii din Romania care fac practica in cele mai dezvoltate ferme din Uniunea Europeana. Vor ajunge specialisti recunoscuti in Europa

Elevii Liceului Agricol din Nicolae Balcescu, orasul Flamanzi, fac practica in cele mai performante ferme din toata Europa, iar asta le-a schimbat viata.

Bilant la final de sezon: Cele mai cautate destinatii de vara de catre romani

Antalya, Zakynthos si Creta au fost cele mai cautate destinatii externe din aceasta vara, in vreme ce topul tarilor alese de romani pentru vacanta estivala este condus de Grecia, urmata de Turcia si de marea surpriza a sezonului, Egipt, potrivit.

Venetia, capitala amenzilor pentru turisti - Ct sunt cele mai mari sanctiuni si care este cea mai noua propunere contra celor care beau seara alcool pe strada

Venetia are doar 55. 000 de locuitori, de trei ori mai putin decat acum sase decenii, iar autoritatile cauta moduri de a reduce numarul de turisti, mai ales ca in multe zile sunt mai multi vizitatori decat localnici. Venetia a instituit o multime de amenzi, cele mai mari chiar si de 450 euro. Acum, autoritatile vor sa ii amendeze pe turistii care au pe strada alcool dupa ora 19. 00, chiar si daca sticlele sau dozele sunt in pungi.

Cele mai utilizate limbaje de programare in IT. Ce trebuie sa cunoasca tinerii pentru a obtine un job bine platit

Dobandirea de cunostinte IT este un avantaj pe piata muncii, indiferent de sectorul in care o persoana aspira sa lucreze. Statisticile arata ca in top 25 cele mai cautate joburi, peste jumatate sunt cele care necesita abilitati de programare.

Cele mai frecvente defectiuni ale unui telefon mobil. Cu ce probleme merg romanii la service cel mai des

Service-urile de reparatii pentru telefonele mobile au stabilit care sunt cele mai comune defectiuni cu care se prezinta persoanele care detin un smartphone.

Cele mai bune oferte la laptopuri pe care le gasiti astazi

Cel mai mare magazin online, eMAG. ro, anunta oferte la mai multe categorii de electronice. Iata care sunt cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG laptopuri pe care le poti gasi astazi.

Cum identificam cele mai bune cazinouri si site-uri de pariuri din Romania

Pariurile sportive sunt o nisa consacrata in Romania, iar consumatorul modern de divertisment se poate bucura de tot ce au de oferit cele mai moderne platforme online. Indiferent de nivelul de experienta al pariorului, fie ca este incepator, fie ca este un veteran al evenimentelor sportive, cazinourile pe net ofera o intreaga suita de mijloace si unelte extrem de folositoare, pentru a da tuturor ocazia sa plaseze pariuri sportive de succes.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )