Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt diferentele dintre vaccinurile PfizerBioNTech si Moderna. Explicatiile medicului Radu Tincu (VIDEO)

B1 B1,
Care sunt diferentele dintre vaccinurile PfizerBioNTech si Moderna. Explicatiile medicului Radu Tincu (VIDEO)

Medicul Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, a vorbit joi seara, la B1 TV, despre diferenteledintre vaccinurile PfizerBioNTech si Moderna. Acesta spune ca nu este o diferenta mare intre cele. continuă pe B1

FLORIN ROMAN: Ministrul Sanatatii sa raspunda care sunt vinovatii si privilegiatii care au sarit randul la vaccinare

Deputatul PNL Florin Roman afirma ca este de neacceptat faptul ca 30% dintre cei care s-au vaccinat anti-COVID-19 nu s-au inscris pe platforma dedicata si subliniaza ca ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, trebuie sa raspunda care sunt persoanele vinovate si privilegiatii care au sarit peste rand.

Care sunt cele mai frecvente simptome ale tulpinii britanice de COVID. Concluzia cercetatorilor

Un studiu al Oficiului pentru Statistici Nationale ONS) din Londra arata care sunt cele mai frecvente simptome ale noii variante de coronavirus, noteaza BBC.

Valeriu Gheorghita a explicat care sunt persoanele care se pot vaccina fara programare

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anticoronavirus, a explicat care sunt persoanelecare se pot vaccina fara programare. in ceea ce priveste modalitatea de progamare,.

Motorola lanseaza in Romania telefonul Moto G9 Power care dispune de una dintre cele mai mari baterii din piata

Motorola a anuntat ca lanseaza pe plan local modelul Moto G9 Power care are una dintre cele mai mari baterii din piata, cu capacitate de 6. 000 mAh. Compania promite ca telefonul cu ecran de 6,8 inchi va avea o autonomie de 60 de ore intre incarcari. Pretul este de 900 de lei.

Europa se baricadeaza de teama noilor tulpini de COVID-19. Care sunt retrictiile de calatorie luate de fiecare stat in parte

Multe tari au reluat restrictiile de calatorie in incercarea de a bloca raspandirea noi tulpini de COVID-19, mai contagioasa, concomitent cu lansarea vaccinului la nivel mondial. Sunt voci din cadrul.

Noi conditii de intrare in Belgia. Calatoriile in scop turistic, interzise in perioada 27 ianuarie - 1 martie Scopurile esentiale pentru care sunt permise deplasarile

Autoritatile din Belgia au stabilit noi conditii de intrare pe teritoriul tarii, in contextul pandemiei de coronavirus, informeaza Ministerul roman de Externe. Astfel, in perioada 27 ianuarie - 1 martie, sunt pe.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )