Libnet.ro
UNICEF

13:30

Care sunt domeniile cele mai afectate de criza fortei de munca din Romania

România Liberă România Liberă,
Care sunt domeniile cele mai afectate de criza fortei de munca din Romania

Domeniile cele mai afectate de criza fortei de munca din Romania sunt IT-ul, centrele de servicii, industria automotive si retailul, a declarat, pentru Mediafax, Sorina Donisa, director general al unei companii de resurse umane. continuă pe România Liberă

Freedom House: Guvernul Ungariei foloseste tactici care reamintesc de cele mai negre zile ale dictaturii

Guvernul de la Budapesta foloseste mesaje la televiziune si panouri publicitare, in cadrul unei tactici care reaminteste de cele mai negre zile ale dictaturii prin denigrarea refugiatilor si a organizatiilor societatii civile care pledeaza pentru o politica de imigrare ordonata si umana, a declarat presedintele Freedom House, Michael Abramowitz, citat intr-un comunicat al organizatiei, potrivit Agerpres.

Care sunt limbile straine cele mai cautate de catre angajatori

Limbile nordice sunt la mare cautare pe piata muncii. Suedeza, daneza, norvegiana sau olandeza reprezinta cele mai cautatelimbi straine, dar sunt si cele mai bine platite din piata muncii. in.

TOP: cele mai spectaculoase insule din lume. Doua sunt in Europa

Cele mai spectaculoase insule din lume au fost dezvaluite intr-un top Travel and Leisure . Printre acestea, doua se afla in Europa. Iata care sunt cele mai apreciate insule si de ce trebuie sa iti planifici o vacanta aici, macar o data in viata.

Tarigradele, cele mai rezistente organisme de pe Pamant

Un nou studiu realizat in parteneriat cu cercetatori de la Universitatea Oxford a aratat ca cele mai rezistente organisme de pe Pamant sunt tarigradele.

Tardigradele, cele mai rezistente organisme de pe Pamant

Un nou studiu realizat in parteneriat cu cercetatori de la Universitatea Oxford a aratat ca cele mai rezistente organisme de pe Pamant sunt tardigradele.

7 ani de la moartea Madalinei Manole: cele mai frumoase piese lansate de Fata cu parul de foc VIDEO

Astazi se implinesc 7 ani de la moartea Madalinei Manole. Artista a lasat in urma ei un repertoriu bogat de piese care sunt fredonate de fani chiar si in ziua de azi.

Sotul uneia dintre cele mai cunoscute vedete TV din Romania, condamnat la 15 ani de inchisoare

Ciprian Nistor, sotul uneia dintre cele mai cunoscute vedete TV din Romania, a fost gasit vinovat intr-un mega-dosar de evaziune fiscala, in care statul a fost prejudiciat cu trei milioane de.

Care au fost cele mai urmarite emisiuni de divertisment in iunie

Ultima luna dedicata productiilor importante de divertisment de pe micile ecrane a aratat care au fost preferintele romanilor.

Un pont pe zi: Dan Bara a prezentat cele mai interesante cote pentru meciul Craiova - Poli Iasi (VIDEO)

Dan Bara a prezentat din editia de joi seara a emisiunii Un pont pe zi cele mai interesante cote pentru meciul care deschide noul sezon din Liga I, Craiova - Poli Iasi. Oltenii si-au.

Priveliste infioratoare in Piata Unirii din Timisoara. Au pocit una dintre cele mai fotografiate cladiri istorice din oras

Unul dintre cele mai spectaculoase imobile istorice din Timisoara, Casa Steiner Miksa sau edificiul fostei Banci de Scont, a fost ascunsa de ochii turistilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2551 seconds )