Libnet.ro
UNICEF

18:30

Care sunt obiectivele PLR pentru anul 2015

România Liberă România Liberă,
Care sunt obiectivele PLR pentru anul 2015

PLR a stabilit in Consiliul National Executiv, care a avut loc in acest weekend, strategia pentru viitoarea sesiune parlamentara si obiectivele pentru anul 2015. continuă pe România Liberă

Calendarul olimpiadelor scolare internationale din 2015. Unde se vor desfasura concursurile scolare si care sunt premiile obtinute pana acum

Seria competitiilor scolare internationale de anul acesta va fi deschisa in luna aprilie, de Olimpiada de Matematica pentru liceele maghiare din Europa. Ministerul Educatiei a publicat Calendarul olimpiadelor si concursurilor scolare internationale desfasurate in Romania si in strainatate in 2015. Olimpiada Internationala de Chimie D. Mendeleev - la care elevii romani au obtinut anul trecut locul I pe echipe - ajunge anul acesta la a 50-a editie si se va desfasura in perioada 03-10 mai 2015, in Armenia.

Raport: Care sunt masinile cu cea mai mica, respectiv cea mai mare rata a accidentelor mortale

O institutie din Statele Unite, Insurance Institute for Highway Safety, a publicat un raport in care arata care sunt cele mai sigure modele de masini, prin prisma numarului de accidente mortale, noteaza.

Simona ONEA (TotalSoft), invitatul emisiunii de business WALL-STREET 360: care sunt tendintele in HR

Simona Onea, senior HR consultant in cadrul TotalSoft, este invitata emisiunii de business Wall-Street 360 de vineri. Alaturi de Simona Onea vom diseca tendintele pietei de resurse umane in 2015.

Simona ONEA (TotalSoft), invitata emisiunii de business WALL-STREET 360: care sunt tendintele in HR

Simona Onea, senior HR consultant in cadrul TotalSoft, este invitata emisiunii de business Wall-Street 360 de vineri. Alaturi de Simona Onea vom diseca tendintele pietei de resurse umane in 2015.

Service-urile auto cer un nou mod de calcul al asigurarilor RCA. Care sunt propunerile

Asociatia Societatilor de Service Auto Independente ASSAI) cere un nou mod de calcul al politelor de asigurare RCA si au trimis in acest sens si o lista cu propuneri pentru scaderea tarifelor, adresta Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) si Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare din Romania UNSAR).

OMV a redus bugetul de investitii anuale pentru perioada 2015 - 2017

Bugetul de investitii anuale al OMV a fost redus la 2,5 pana la 3 miliarde de euro, in scadere fata de planul de investitii precedent care viza un buget de investitii anual de 3,9 miliarde de euro pentru perioada 2014-2016, in contextul scaderii rapide a pretului petrolului din ultimele luni.

Coface: Economia Romaniei va continua tendinta crescatoare si in 2015, PIB-ul real fiind estimat la 2,7% in scenariul de baza

In scenariul de baza pentru anul 2014, Coface estimeaza ca avansul anual al PIB-ului va fi de 2,5% cu posibilitati de variatie intre 2,2% - 2,5%), valoarea finala depinzand de nivelul consumului din luna decembrie inclusiv cel guvernamental). Pentru anul 2015, se asteapta ca activitatea economica sa ramana pe o tendinta crescatoare, inregistrand o crestere marginala superioara, comparativ cu 2014. Aceasta tendinta va fi sustinuta de: consumul privat, aportul mai important al formarii brute de capital, atat in mediul privat, cat si institutional, un aport zero la cresterea economica din partea agriculturii, aportul negativ din partea relatiilor comerciale externe.

Sorin FAUR (BDO), invitatul emisiunii de business WALL-STREET 360: care sunt tendintele in recrutare si training

Sorin FAUR, director HR Coordinator for Balkans in cadrul BDO, este invitatul emisiunii de business WALL-STREET 360, de astazi, ora 12:30.

O descoperire-cheie care este o victorie pentru EVOLUTIONISTI. Ce au gasit intr-o pestera, in Israel

Descoperirea unei calote craniene care dateaza din jurul anului 55. e. n. , intr-o pestera din Israel, reprezinta prima dovada concreta a prezentei omului modern in Orientul Mijlociu, intr-o epoca in care.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )