Libnet.ro
UNICEF

21:30

Raport: Care sunt masinile cu cea mai mica, respectiv cea mai mare rata a accidentelor mortale

Antena3 Antena3,
Raport: Care sunt masinile cu cea mai mica, respectiv cea mai mare rata a accidentelor mortale

O institutie din Statele Unite, Insurance Institute for Highway Safety, a publicat un raport in care arata care sunt cele mai sigure modele de masini, prin prisma numarului de accidente mortale, noteaza. continuă pe Antena3

VIDEOFOTO: Bluewire, cea mai mica casca Bluetooth capabila sa-ti inregistreze apelurile ca un reportofon

Jurnalistii, oamenii din industria de publicitate sau PR, sau pur si simplu persoanele care vor sa stocheze copii ale conversatiilo lor o pot face cu ajutorul celui mai recent gadget in materie de convorbiri telefonice - casca Bluetooth Bluewire, potrivit techcrunch. com.

Australian Open 2015. Madison Keys, cea mai buna performanta din cariera. Cand se disputa semifinalele

Australian Open 2015. Semifinalele primului turneu de Grand Slam al anului se disputa joi dimineata, pe arena centrala Rod Laver. intre cele patru jucatoare se afla si Madison Keys, din noul val WTA, care a reusit cea mai buna performanta a ca .

Singurul drum spre cea mai mare exploatatie agricola din Europa, din Insula Mare a Brailei, ciuruit de cratere adanci de aproape un metru

Agricost SRL firma care administreaza cea mai mare exploatatie agricola din Europa, de 55. 000 hectare, precum si cele doua comune din incinta indiguita a insulei Mari a Brailei, Marasu si Frecatei, au o singura cale de acces spre municipiul Braila: drumul judetean 212A. Portiuni intregi din aceasta sosea sunt foarte greu de parcurs din cauza gropilor, dar situatia cea mai grava este pe tronsonul cuprins intre trecerea bac si dig.

Radiourile cu cea mai mare audienta in Romania

Conform sondajelor efectuate in ultimul trimestru al anului trecut, iata care sunt radiourile cu cea mai mare audienta in Romania. Clasamentul a suferit modificari fata de anii trecuti.

Studentii, cea mai enigmatica parte a invatamantului universitar. Sociologia unui examen.

Ce avem azi in universitati? Nu se stie, caci ciudat tabu al unei lumi ce se vrea, toata, Charlie), nimeni nu vorbeste despre studenti altfel decat in cifre, voluntariate, asociatii si scoli de vara. Cum sunt studentii nostri de fapt? O stim fiecare, ne-o mai impartasim pe culoar sau la o tigara cu cinismul amaraciunii si al resemnarii), dar in rest nu razbate nimic nici la sedinte, nici in raportarile oficiale ale institutiilor de invatamant. Cea mai simpla modalitate de-a rezolva o problema e aceea de-a o eluda: pur si simplu nu exista. A doua modalitate e aceea de-a delega responsabilitatea: raspunzator e oricine, doar noi nu.

Facebook a picat. Cea mai mare retea sociala are probleme si cu Instagram

Facebook a picat in aceasta dimineata pentru utilizatorii din mai multe tari. Cei care au conturi si pe Twitter au inreviat hashtag-ul facebookdown sub care sunt adunate de fiecare data plangerile pe aceasta tema. Facebook a picat pentru multe persoane din Europa, Asia si SUA in aceasta dimineata, 27 ianuarie, iar primele informatii pe aceasta [].

Sony cauta cea mai buna fotografie realizata cu telefonul. Cum te inscrii si ce castigi

World Photography Organisation lanseaza o noua sectiune a competitiei Sony World Photography Awards 2015. Fotografii mobili se pot inscrie pentru a-si demonstra talentul si cu cea mai populara camera foto: telefonul. iPhone e cea mai populara camera foto de pe Flickr, urmata de modele de la Canon. Cea mai buna camera e cea pe care [].

Sfantul din Berinta care facea exorcizari la cea mai veche biserica din sat

Maramuresul are si el povestile lui legate de acel ritual care la unii le da fiori si anume exorcizarea. Unul din preotii care facea exorcizari in Maramures, in Berinta mai exact este Gheorghe Ghetie, despre care vorbeste scriitorul Augustian Buzura intr-un interviuu acordat Adevarul.

Yuanul a devenit a cincea moneda cea mai utilizata in platile internationale, depasind dolarul canadian si pe cel australian

Moneda chineza, yuanul, a devenit a cincea moneda cea mai utilizata in platile internationale, depasind dolarul canadian si pe cel australian, a anuntat miercuri compania financiara Swift, citata de sagentia de stiri elvetiana Romandie. com. In urma cu doi ani, renminbi RMB, moneda poporului)- numele oficial al yuanului, ocupa locul 13 in acest clasament, lucru care confirma internationalizarea rapida a monedei Chinei. In decembrie 2014, moneda chineza detinea o cota record de 2,17% a platilor la nivel mondial, situandu-se in spatele yenului japonez, care avea o cota de 2,69% . Aceasta crestere a yuanului confirma tranzitia de la o moneda emergenta la o moneda utilizata in mod obisnuit, a declarat Wim Raymaekers, seful pietelor bancare din Swift.

Navrom Galati, cea mai mare companie de pe Rasdaq, se delisteaza

Navrom Galati COVG), compania cu cea mai mare capitalizare pe piata Rasdaq, se va retrage de la tranzactionare, in contextul procesului de defiintare a acestei sectiuni a Bursei, pentru ca actionarii au respins transferul pe o alta piata.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2501 seconds )