Libnet.ro
UNICEF

18:30

Care sunt statele unde este interzisa purtarea valului islamic

Hotnews Hotnews,
 Care sunt statele unde este interzisa purtarea valului islamic

Cei care sustin interzicerea valului spun ca aceasta modificare este vitala pentru siguranta publica si incurajeaza asimilarea minoritatilor etnice si religioase. Iata care sunt, potrivit BBC, celelalte state ale lumii in care este valabila aceasta prevedere:. continuă pe Hotnews

Care sunt bolile si obiceiurile care duc la imbatranirea cerebrala

Cel mai mare studiu de imagistica a creierului a analizat62. 454 de tomografii, pentru a investiga factorii care accelereaza imbatranirea cerebrala.

Romania, printre tarile UE cu cei mai multi liber profesionisti din totalul fortei de munca. Care sunt cele mai populare ocupatii

1 din 5 romani sunt liber profesionisti. Cei mai multi sunt inregistrati in activitati profesionale, servicii si vanzari si mestesuguri. Potrivit Eurostat , Romania era, in 2018, printre tarile Uniunii Europene cu cei mai multi freelanceri. Mai exact,.

HOROSCOP. Care sunt cei mai empatici nativi din zodiac

Caracteristicile zodiilor pot determina gradul de empatie cu care o persoana e inzestrata. Exista persoane care au o rabdare de fier si reusesc sa inteleaga perfect prin ce stari trec cei din jur, t.

HOROSCOP. Care sunt cele mai proaste obiceiuri ale fiecarei zodii

Fiind foarte incapatanat si impulsiv, are tendinta ca uneori sa-i placa sa se certe, sa caute conflicte acolo nu e cazul. Nativii acestei zodii nu sunt mari fani ai schimbarilor pe.

Europenii si migratia - care sunt cifrele oficiale ale uneia dintre temele esentiale la alegerile europene

Migrantii sunt una dintre temele esentiale ale campaniei pentru alegerile europene, dupa ce au hranit controverse fara sfarsit in ultimii patru ani, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )