Libnet.ro
UNICEF

20:45

HOROSCOP. Care sunt cele mai proaste obiceiuri ale fiecarei zodii

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Care sunt cele mai proaste obiceiuri ale fiecarei zodii

Fiind foarte incapatanat si impulsiv, are tendinta ca uneori sa-i placa sa se certe, sa caute conflicte acolo nu e cazul. Nativii acestei zodii nu sunt mari fani ai schimbarilor pe. continuă pe Antena3

Castelul Corvinilor, extrem de degradat. Cand incepe restaurarea monumentului si care sunt cele mai afectate camere

Expertizele tehnice realizate asupra Castelului Corvinilor arata cat de degradat este monumentul medieval, vechi de aproape sase secole, inaintea inceperii lucrarilor de restaurare.

Zodiile cu noroc in dragoste in luna mai. Iubirea le va aduce cele mai mari bucurii

Luna mai aduce multa dragoste pentru trei zodii. incepe o perioada de relaxare si liniste in familie, dar si multe surprize. Iata care sunt cele trei zodii cu noroc in dragoste in luna mai.

De ce sunt majoritatea creioanelor galbene? Adevarul din spatele uneia dintre cele mai cautate intrebari, explicat de specialisti

V-ati intrebat vreodata de ce sunt cele mai multe creioane de culoare galbena? Aproximativ 210 persoane scriu lunar aceasta intebare intr-un motor de cautare online pentru a primi raspuns. Ati fi.

Eurostat: Locurile de munca din Romania, printre cele mai periculoase din UE. Numarul de accidente mortale, mai mult decat dublu fata de media europeana

Locurile de munca din Romania sunt printre cele mai periculoase din Uniunea Europeana. In anul 2016, in Romania a fost inregistrata o rata standardizata de incidenta de 6,11 accidente mortale la 100. 000 de lucratori, mai mult decat dublu fata de media.

Europenii si migratia - care sunt cifrele oficiale ale uneia dintre temele esentiale la alegerile europene

Migrantii sunt una dintre temele esentiale ale campaniei pentru alegerile europene, dupa ce au hranit controverse fara sfarsit in ultimii patru ani, scrie AFP.

URARI DE PASTE. Cele mai inspirate mesaje, urari, sms-uri si felicitari pentru persoana iubita

Daca nu sunteti inspirat pentru urarile de Paste pentru cei dragi, iata o serie cu cele mai frumoase urari, felicitari si sms-uri prin care sa le spuneti celor dragi.

MESAJE DE PASTE. Cele mai frumoase urari pentru colegi

Daca nu sunteti inspirat pentru urarile de Paste pentru cei dragi, iata o serie cu cele mai frumoase urari, felicitari si sms-uri prin care sa le spuneti celor dragi.

Marcile de masini sprijinite cu bani si sclavi de Hitler. Unul dintre cele mai cunoscute branduri auto din lume a aparut la comanda expresa a dictatorului

Documentele istorice arata ca una dintre cele mai celebre marci de automobile de astazi a aparut in perioada interbelica la ordinele lui Adolf Hitler. Mai mult decat atat, industria auto germana a inflorit in timpul nazismului, cu sprijinul lui Hitler.

Care sunt bolile si obiceiurile care duc la imbatranirea cerebrala

Cel mai mare studiu de imagistica a creierului a analizat62. 454 de tomografii, pentru a investiga factorii care accelereaza imbatranirea cerebrala.

Business report: Lovitura pentru Uber. Taximetristii castiga si la Curtea de Apel: Uber, scos din Cluj-Napoca; Economia Romaniei, pe locul 15 in UE - am intrecut Portugalia; Cine exploateaza cele mai scumpe terenuri arabile ale statului

6 din 10 angajati romani vor sa-si schimbe jobul in urmatoarele 6 luni. Salariul, principalul motiv pentru care vor sa-si dea demisia. 42,5% dintre angajati planuiesc. 40 de tramvaie cu baterii pentru Timisoara: Electroputere VFU Pascani, turcii de la Bozankaya si polonezii de la Pesa au depus oferte la licitatie. Primaria Timisoara a primit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )