Libnet.ro
UNICEF

14:45

Care sunt tendintele auto in 2017 pe baza celor mai impresionante masini prezentate recent

Playtech Playtech,
Care sunt tendintele auto in 2017 pe baza celor mai impresionante masini prezentate recent

Salonul Auto de la Shanghai ne-a aratat care este directia in care merge lumea automobilului: pe de o parte, masini mici, eficiente din punctul de vedere al spatiului sau consumului, masini electrice sau hibride, pe de alta parte modele SUV, pentru elita care-si permite taxele. Shanghai Auto Show este ultima mare intalnire auto pana in []. continuă pe Playtech

Care sunt cele mai bune zece companii din industria de fashion pentru care sa lucrezi

Industria de fashion este una dintre cele mai competitive si dinamice sectoare ale economiei globale, cu companii de top care-si disputa pozitiile dominante in randul celor mai profitabili si sustenabili jucatori globali. Va prezentam un clasament al.

A treia editie SPOTLIGHT - Festivalul International al Luminii a pozitionat si in acest an Bucurestiul in circuitul celor mai importante capitale europene ale culturii

Ajuns la a treia editie, Spotlight - Festivalul International al Luminii, organizat de Primaria Capitalei prin ARCUB a pozitionat si in acest an Bucurestiul in circuitul celor mai importante capitale europene care gazduiesc evenimente de acest gen. Timp de 4 zile, intre 20 si 23 aprilie, Calea Victoriei a fost transformata intr-o expozitie gigant de cele peste 20 de instalatii ale artistilor romani si internationali, pe traseul dintre Muzeul National de Arta al Romaniei si Splaiul Independentei.

Ceata densa pe mai multe drumuri din tara. Care sunt zonele afectate

Sunt conditii de ceata densa, pe mai multe drumuri din judetele Ilfov, Calarasi, dar si in Bucuresti, a anuntat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane. Pe autostrada.

S-a dat startul celor mai imprevizibile alegeri din Franta: Batalia se da intre 11 candidati, dintre care patru sunt in stransa competitie. Securitatea interna, relatia cu Siria si cu UE, temele cele mai importante din campanie

Franta se pregateste pentru cele mai imprevizibile alegeri prezidentiale din ultimele decenii, care se vor desfasura, duminica, in conditii de securitate sporita, ca urmare a atacului terorist de joi seara, in urma caruia un politist a murit si alti doi au fost raniti, noteaza AFP.

Federatia de Alpinism, despre tragedia din Masivul Retezat, in care doi copii si-au pierdut viata: Accidentele pot aparea chiar si in cazul celor mai experimentati practicanti

Chiar si cei mai experimentati alpinisti pot pica victimele accidentelor din zna montana, se arata intr-un comunicat comun de presa al Federatiei Romane de Alpinism si Escalada FRAE), al Asociatiilor Profesionale de Ghizi Montani AGMR si SGLM), al Clubului Alpin Roman CAR) si al Clubului Sportiv Vertical Sport. Precizarea vine dupa ce doi copii alpinisti au murit, sambata dupa-amiaza, intr-o avalansa in Masivul Retezat.

Senatorul PMP Traian Basescu: Pentru scrierea Codurilor penale s-au platit zece milioane de dolari celor mai luminate minti din mediul academic romanesc

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat, in Comisia juridica a Senatului, ca pentru scrierea actualelor Coduri s-au platit cu zece milioane de dolari cele mai luminate minti ale mediului academic romanesc.

NOAPTEA MUZEELOR 2017: Cand va avea loc si care sunt atractiile din Bucuresti si din tara

Un numar de 40 de spatii muzeale si institutii de cultura si educatie din Capitala si-au anuntat participarea la editia cu numarul 13 a evenimentului, potrivit informatiilor oferite.

LOTO 6 din 49 din 23 aprilie 2017. Care sunt numerele castigatoare la Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc

LOTO 6 din 49 din 23 aprilie 2017. Joker din 23 aprilie 2017. Loto 5 din 40 din 23 aprilie 2017. Noroc 7 6 2 4 3 1 7 Super Noroc8 1 2 0 6 5 Noroc Plus0 5 0 6 8.

Un pont pe zi. Dan Bara, despre meciul FCSB - Viitorul: Care sunt cele mai interesante cote (VIDEO)

Dan Bara a vorbit in editia de sambata noaptea a emisiunii Un Pont pe Zi despre meciul FCSB - Viitorul, care se va disputa luni, la ora 20. 30, in etapa a saptea de.

Armata face noi angajari. Care sunt conditiile

Ministerul Apararii Nationale recruteaza candidati pentru ocuparea a 1. 656 de posturi de soldat si gradat profesionist, seria a II de instruire 2017. Candidatii trebuie sa aiba varsta intre 18 ani,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )