Libnet.ro
UNICEF

05:45

Care sunt zodiile norocoase in 2016, anul maimutei de foc

Antena3 Antena3,
Care sunt zodiile norocoase in 2016, anul maimutei de foc

Care sunt zodiile norocoase in 2016, anul maimutei de foc. continuă pe Antena3

Cum stai cu dragostea in Anul Maimutei de foc

Anul Maimutei de foc e pe cale sa inceapa. Iata care sunt previziunile astrologilor in ceea ce priveste capitolul dragoste pentru Anul Maimutei de foc. Sobolan Sobolanii si Maimutele se atrag reciproc. De.

Care sunt noile planuri pentru autostrada Sibiu - Pitesti. Marile riscuri dupa ce ministrul a decis sa pastreze actualul contract pentru Studiul de fezabilitate, criticat dur de consultantul Bruxelles-ului

Compania de Autostrazi va plusa si va monitoriza cu specialistii ei contractul de revizuire a Studiului de Fezabilitate pentru autostrada Sibiu - Pitesti, iar noul termen asumat pentru finalizarea acestui document aflat deja in intarziere va fi luna decembrie 2016, potrivit informatiilor obtinute de HotNews. ro de la CNADNR. Noul plan vine dupa ce ministrul Transporturilor a anuntat ca nu va rezilia contractul de revizuire a SF-lui, in ciuda intarzierilor mari acumulate si a unui raport JASPERS, consultantul independent al Comisiei Europene, care desfiinta in mare parte tot ce a facut proiectantul pana acum. Vezi in articol care sunt riscurile deciziei luate de autoritati.

Tinerete si batranete: care sunt genele care influenteaza durata de viata

Se pare ca nu numai obiceiurile de viata si influentele mediului au un impact asupra varstei la care ajungem. Cercetatorii de la ETH Zurich au identificat acum 30de gene care au efect asupra procesului de imbatranire. Un grup format din cercetatori elvetieni si nemti s-a axat pe genele care ne influenteaza viata, in cadrul unui [].

Care sunt cele mai cautate destinatii de Ziua indragostitilor

Tot mai multi romani cauta pachete turistice pentru Ziua indragostitilor sau Dragobete, arata reprezentantii agentiilor de turism. Cei mai multi vor city-break-uri in Romania si Europa, dar sunt si romani care cumpara si destinatii exotice din Asia, Africa, Oceanul Indian sau chiar America Latina.

Economia Greciei, singura din UE care va scadea in 2016

Economia Greciei va fi singura din Uniunea Europeana UE) care va scadea anul acesta, conform estimarilor lansate ieri de oficialii de la Bruxelles, care arata, insa, ca declinul va fi mult mai mic decat estimarile anterioare in acest sens.

Imaginea care a lasat mii de oameni fara cuvinte. Nimeni nu poate ghici care este mama si care sunt fiicele

Fotografia postata pe Twitter de o tanara din SUA, in care apare alaturi de mama si sora ei, a devenit virala pe internet. Motivul? Nimeni nu poate ghici care dintre ele este mama. Imaginea postata de Kaylan.

Studiu: in ce zona a Europei traiesc cei mai fericiti oameni. Care sunt motivele de satisfactie

Nivelul de satisfactie al locuitorilor din orasele europene inregistreaza variatii importante de la o zona la alta, cei mai fericiti fiind europenii din Scandinavia, iar cei mai nefericiti se declara cei din partea de sud-est a Europei, releva un articol din editia de joi a publicatiei The Telegraph, realizat pe baza unui studiu al Comisiei Europene, citat de Agerpres.

Meteorologii au emis avertizare cod galben de vant puternic. Care sunt zonele afectate

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de vant. Avertizarea este valabila in judetele Sibiu, Brasov, Mures, Covasna, pana la ora 15. Intensificarile vantului vor atinge si depasi local 55-60 km/h.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )