Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt zonele din Bucuresti cu cele mai multe victime provocate de seism, potrivit scenariului realizat de autoritati

Adevărul Adevărul,
Care sunt zonele din Bucuresti cu cele mai multe victime provocate de seism, potrivit scenariului realizat de autoritati

Cele mai multe victime cauzate de seism, in scenariul realizat de Departmentul pentru Situatii de Urgenta, sunt in zona Universitate-Centrul Vechi: aproximativ 200 de persoane. Totodata, din cauza aceluiasi cutremur ipotetic s-a daramat unul dintre corpurile Spitalului Colentina. continuă pe Adevărul

ANOFM: Peste 2.000 de locuri de munca, cele mai multe in Spania, la cules de capsuni

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera peste 2. 000 de locuri de munca, cele mai multe oferte de angajare fiind in Spania, unde se cauta persoane pentru cules de capsuni, anunta Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Peste 60% din populatia totala a Romaniei este apta de munca. Unde sunt cele mai multe persoane active si unde sunt cei mai multi someri?

Din cei 19,5 milioane de rezidenti in Romania, 12,4 milioane sunt apti de munca; din acestia, 8,7 milioane sunt activi, iar restul sunt in pregatire profesionala. Domeniile in care activeaza cei mai multi romani sunt industria, agricultura si comertul.

Un radiotelescop din Australia a detectat mai multe impulsuri radio rapide misterioase

O echipa de cercetatori din statul Western Australia a detectat, pe parcursul unui an, cu ajutorul unui radiotelescop, 20 de semnale radio misterioase, care poarta denumirea de impulsuri radio rapide FRB - fast radio burst), aproape de doua ori mai multe decat numarul identificat la nivel global de la descoperirea acestui fenomen, in 2007, potrivit dpa, citat de Agerpres.

INTERACTIV Radiografia turismului electoral la Referendum. Cum au adus opt judete din sudul tarii mai multe voturi doar pe lista suplimentara dect Timisoara si Constanta la un loc

Sute si sute de sectii de votare din satele din sudul tarii au contabilizat zeci de mii de voturi pe listele suplimentare la Referendumul din 6-7 octombrie, un scrutin in care nu a existat o verificare computerizata impotriva votului multiplu. Sat dupa sat, catune in locuri izolate, localitati la granita dintre judete, de o parte si de alta - toate au strans voturi speciale intr-un mod care sfideaza logica. HotNews. ro a verificat in detaliu situatia din opt judete alaturate din sudul tarii si a pus pe harta sectiile de la tara care au fost campioane la recolta de voturi, acolo unde ponderea voturilor pe lista suplimentara a fost mult mai mare ca media nationala si de trei ori mai mare fata de alegerile parlamentare din 2016, cand votarea a fost computerizata.

Cele mai groaznice cinci experimente pe oameni din toate timpurile: transformari chirurgicale sau otravuri care exterminau pacientii in cateva minute

Armata din mai multe state ale lumii a fost capabila de lucruri oribile de-a lungul istoriei, iar cele mai multe experimente au ramas strict secrete pana de curand. Experiementele pe oameni, adesea prizonieri de razboi, socheaza, potrivit inyminy. com.

Noua taxa auto: mai multe variante sunt luate in calcul. Taxa ar putea sa nu intre in vigoare in 2019

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, este in discutii cu ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, pentru a gasi cele mai bune variante pentru noua taxa auto, existand sanse sa fie evitata introducerea acesteia de la inceputul anului viitor.

Acestea sunt cele mai bune tari in care poti trai si lucra

Cele mai bune tari in care poti trai si lucra sunt in acest an Singapore, Noua Zeelanda, Germania, Canada si Bahrain, arata un studiu realizat de banca de investitii HSBC, care puncteaza tarile in.

E-INFRA, grupul care detine reteaua subterana de fibra optica din Bucuresti, se listeaza pe Bursa de Valori Bucuresti

Grupul Electrogrup Infrastructure E-Infra), din care fac parte companii precum Netcity sau Direct One, unul dintre cele mai mari furnizori de infrastructura si servicii conexe, a anuntat intentia de listare pe Bursa de Valori Bucuresti.

O noua Lege a Dialogului Social. Adrian Dohotaru: Principala schimbare e ca permite mai multe negocieri colective care conduc la cresterea salariilor

Plecand de la faptul ca Romania are printre cele mai tensionate relatii de munca din Uniunea Europeana, posibilitatile angajatilor de a pune bazele unor sindicate in interiorul firmelor fiind extrem de reduse, deputatul indenpendent Adrian Dohotaru a luat decizia de a depune o initiativa legislativa la Parlament, respectiv o noua Lege a Dialogului Social.

HOROSCOP. Cele mai rele femei din zodiac. Femeia Berbec este egoista si imatura, Fecioarele sunt rautacioase

Unde incepe si unde se termina bunatatea sau ce defecte proeminente le fac pe unele native sa fie mai rele decat altele? Iata care sunt cele mai rele femei din zodiac in functie de semnul astrologic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )