Libnet.ro
UNICEF

08:30

Carmen Bruma, la Sinteza zilei: O revenire spectaculoasa dupa sarcina trebuie sa inceapa inca din prima zi in care afli ca esti insarcinata

Antena3 Antena3,
Carmen Bruma, la Sinteza zilei: O revenire spectaculoasa dupa sarcina trebuie sa inceapa inca din prima zi in care afli ca esti insarcinata

O revenire spectaculoasa dupa sarcina trebuie sa inceapa inca din prima zi in care afli ca esti insarcinata, a declarat Carmen Bruma, la Sinteza zilei, unde a vorbit despre cartea pe care tocmai a. continuă pe Antena3

Carmen Bruma, o noua sarcina? Iata ce spune vedeta!

Carmen Bruma a lansat ieri o carte despre experienta ei de mamica, si, cu aceasta ocazie, a fost intrebata, firesc, daca se gandeste sa aduca pe lume un al doilea copil. Iata ce a declarat.

Revenire spectaculoasa in muzica pe scena Vocea Romaniei. Cine este surpriza primei editii

Revenire spectaculoasa in muzica pe scena show-ului Vocea Romaniei de la Pro Tv. O revelatie a anului 2001 a decis sa incerce sa se relanseze in muzica, asa ca si-a luat inima-n dinti si s-a prezentat la preselectii.

Sinteza zilei: Klaus Iohannis, sapte case si afaceri de milioane

Mihai Gadea a aratat, joi seara, la Sinteza zilei, ca primarul Sibiului Klaus Iohannis, numit in presa si primarul sase case, are de fapt sapte case. Iata imobilele achizitionate si adresele lor), in.

Sinteza zilei: Ginerele lui Traian Basescu, afaceri cu fosta presedinta a ANRP

Mihai Gadea a dezvaluit, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei, legaturile ginerelui presedintelui Basescu, Radu Pricop, cu fosta presedinta a Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor.

Sinteza zilei: Ce cred cu adevarat oamenii despre condamnarea lui Dan Voiculescu

Mihai Gadea a prezentat, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei, un material jurnalistic realizat de o echipa a Antenei 3, in Capitala, care surprinde opinia oamenilor obisnuiti privind condamnarea lui Dan.

Sinteza zilei: Cum a ajuns industria metalurgica din Romania pe mainile rusilor

Mihai Gadea a redifuzat, in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, un material marca in premiera despre planurile serviciilor secrete rusesti de a pune mana pe toata industria metalurgica din.

Spionii rusi vaneaza rezervele minerale ale Romaniei. Fostul sef al SRI, la Sinteza zilei: De multe ori, informatiile Serviciilor Secrete nu sunt luate in considerare

Mihai Gadea a prezentat, in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, o ancheta marca in premiera despre cum au fost facute disparute echipamente si utilaje din combinatele romanesti, dar si cum au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )