Libnet.ro
UNICEF

23:00

Carmen Dan, despre cazul politistului cercetat disciplinar dupa ce a filmat un gandac pe birou

Antena3 Antena3,
Carmen Dan, despre cazul politistului cercetat disciplinar dupa ce a filmat un gandac pe birou

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat vineri seara, la Bistrita, ca faptul ca exista gandacul pe care un politist din judetul Teleorman l-a filmat recent pe biroul sau, materialul. continuă pe Antena3

VIDEO Un politist din Teleorman este cercetat disciplinar dupa ce a filmat un gandac in sediul Centrului Operational si a postat imaginile pe Facebook

Agent-sef adjunct de politie Chivu Adrian Cristinel de la Inspectoratul Judetean de Politie Teleorman este cercetat disciplinar si risca sanctionarea pentru ca a filmat un gandac in sediul Centrului Operational. Sindicatul Diamantul a sesizat cazul agentului din Teleorman ministrului Carmen Dan.

Ministrul MAI, despre cazul gandacului din Teleorman : Trebuie sa se analizeze in ce conditii a simtit politistul nevoia sa filmeze insecta

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, prezenta vineri la Bistrita, a comentat cazul angajatului IPJ Teleorman care este cercetat pentru ca a filmat un gandac in sediul Centrului Operational. Aceasta a spus ca trebuie sa se analizeze in ce conditii a simtit politistul nevoia sa filmeze insecta.

Ministrul MAI, despre cazul gandacului din Teleorman: Trebuie sa se analizeze in ce conditii a simtit politistul nevoia sa filmeze insecta

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, prezenta vineri la Bistrita, a comentat cazul angajatului IPJ Teleorman care este cercetat pentru ca a filmat un gandac in sediul Centrului Operational. Aceasta a spus ca trebuie sa se analizeze in ce conditii a simtit politistul nevoia sa filmeze insecta.

A filmat un gandac care se plimba prin sectia de politie, iar acum este cercetat disciplinar - VIDEO

Un politist din judetul Teleorman ce a filmat un gandac in sediul Centrului Operational si a postat imaginile pe Facebook. Acum, barbatul este cercetat disciplinar de sefii sai, potrivit.

Ministrul Carmen Dan: fenomenul migrationist este sub control; vom suplimenta personalul la frontiera de sud-vest

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat vineri seara, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bistrita, ca fenomenul migrationist de la granita de sud-vest a Romaniei este sub control, dar ca se are in vedere o suplimentare a cadrelor din aceasta zona, informeaza Agerpres.

Ministrul de Interne, Carmen Dan: Romania este pregatita sa faca fata unui aflux mare de migranti

Sefa MAI, Carmen Dan, a declarat ca Romania se confrunta cu o problema a migrantilor motiv pentru care trebuie gandita o politica de alocare a unor resurse pentru a gestiona aceasta problema, existand in pregatire un act normativ in acest sens, potrivit agentiei Mediafax.

Presedintele Federatiei Spiru Haret, despre cazul profesoarei Tunegaru: Nu cred ca Inspectoratul trebuia sa ia apararea Primariei Capitalei

Despre cazul profesoarei Tunegaru, care spune ca a fost data afara de la clasa unde preda, a discutat si presedintele Federatiei Spiru Haret, Marius Nistor, el precizand ca, legal, institutia scolara nu a luat nicio decizie gresita. El a afirmat, la postul de televiziune B1TV, ca sunt probleme in legislatie, iar legea actuala produce discrepante mari intre profesorii suplinitori si cei titulari. Cu toate astea, el spune ca Inspectoratul Municipiului Bucuresti nu trebuia sa ia apararea Primariei Capitalei in fata celor spuse de profesoara.

Despre cazul profesoarei Cristina Tonegaru

A starnit ieri dupa-amiaza multa agitatie pe retelele de socializare o postare a profesoarei bucurestene Cristina Tonegaru. Care isi informa prietenii virtuali si nu doar pe ei, desigur, ca ar fi fost pe neasteptate data afara din scoala unde lucreaza in calitate de profesoara de Limba si literatura romana.

Nicolicea, despre cazul Bejinariu: Probabil procurorul va trebui sa trimita o noua cerere. Este o problema cu incadrarea

Presedintele Comisiei juridice, deputatul PSD Eugen Nicolicea, a declarat marti, la Parlament, referitor la cazul Eugen Bejinariu, ca, cel mai probabil, procurorul general va trebui sa trimita o noua cerere pentru incuviintarea urmaririi penale, in care sa precizeze daca social-democratul mai este incadrat in comiterea infractiunii de abuz in serviciu, in conditiile in care CC a emis o decizie in legatura cu aceasta infractiune.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )