Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ministrul de Interne, Carmen Dan: Romania este pregatita sa faca fata unui aflux mare de migranti

România Liberă România Liberă,
Ministrul de Interne, Carmen Dan: Romania este pregatita sa faca fata unui aflux mare de migranti

Sefa MAI, Carmen Dan, a declarat ca Romania se confrunta cu o problema a migrantilor motiv pentru care trebuie gandita o politica de alocare a unor resurse pentru a gestiona aceasta problema, existand in pregatire un act normativ in acest sens, potrivit agentiei Mediafax. continuă pe România Liberă

Ministrul Carmen Dan: fenomenul migrationist este sub control; vom suplimenta personalul la frontiera de sud-vest

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat vineri seara, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bistrita, ca fenomenul migrationist de la granita de sud-vest a Romaniei este sub control, dar ca se are in vedere o suplimentare a cadrelor din aceasta zona, informeaza Agerpres.

Carmen Dan, despre cazul politistului cercetat disciplinar dupa ce a filmat un gandac pe birou

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat vineri seara, la Bistrita, ca faptul ca exista gandacul pe care un politist din judetul Teleorman l-a filmat recent pe biroul sau, materialul.

Victor Ponta: Romania nu este pregatita pentru exercitarea presedintiei Consiliul UE din 2019

Fostul premier Victor Ponta a declarat, miercuri, la dezbaterea referitoare la pregatirea Romaniei pentru exercitarea presedintiei Consiliul UE din 2019, ca tara noastra nu este pregatita pentru acest.

Juncker, despre prim-ministrul Marii Britanii: Theresa May este indusa in eroare in legatura cu Brexit

Uniunea Europeana a avertizat ca este mai mult decat probabil ca discutiile despre Brexit sa esueze, dupa ce Jean-Claude Juncker a acuzat-o pe Theresa May ca a fi indusa in eroare de catre politicienii britanici din Partidul Conservator.

Christoph Daum, despre infrastructura sportiva din Romania: Este un dezastru

Selectionerul Romaniei, Christoph Daum, caracterizeaza infrastructura sportiva din Romania ca fiind un dezastru, el explicand presei ca dincolo de aceasta problema, fotbalul romanesc are de suferit la capitolul performanta si prin prisma faptului ca putine cluburi din Liga 1 investesc cu adevarat in centre de copii si juniori sau academii.

Asiguratorii: Dupa sase luni de la plafonarea tarifelor RCA, numarul de accidente rutiere grave din Romania este in continuare unul ingrijorator

Primele patru luni ale anului 2017 au fost marcate de cel putin 16 de accidente foarte grave cauzate de vehicule de transport comercial, accidente soldate cu peste 60 de raniti si 16 de persoane decedate, arata o analiza facuta de UNSAR Uniunea asiguratorilor) pe baza informatiilor aparute in presa. Incalcarile prevederilor legale de catre unele companii de transport din Romania conduc constant la tragedii, atat pe sosele din tara, cat si din afara granitelor si duc la cresteri constante ale despagubirilor acordate in urma accidentelor, cu impact direct in pretul politei de asigurare RCA, spun asiguratorii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3152 seconds )