Libnet.ro
UNICEF

23:45

VIDEO Un politist din Teleorman este cercetat disciplinar dupa ce a filmat un gandac in sediul Centrului Operational si a postat imaginile pe Facebook

Adevărul Adevărul,
VIDEO Un politist din Teleorman este cercetat disciplinar dupa ce a filmat un gandac in sediul Centrului Operational si a postat imaginile pe Facebook

Agent-sef adjunct de politie Chivu Adrian Cristinel de la Inspectoratul Judetean de Politie Teleorman este cercetat disciplinar si risca sanctionarea pentru ca a filmat un gandac in sediul Centrului Operational. Sindicatul Diamantul a sesizat cazul agentului din Teleorman ministrului Carmen Dan. continuă pe Adevărul

A filmat un gandac care se plimba prin sectia de politie, iar acum este cercetat disciplinar - VIDEO

Un politist din judetul Teleorman ce a filmat un gandac in sediul Centrului Operational si a postat imaginile pe Facebook. Acum, barbatul este cercetat disciplinar de sefii sai, potrivit.

Carmen Dan, despre cazul politistului cercetat disciplinar dupa ce a filmat un gandac pe birou

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat vineri seara, la Bistrita, ca faptul ca exista gandacul pe care un politist din judetul Teleorman l-a filmat recent pe biroul sau, materialul.

VIDEO Un politist din Oradea a oprit traficul pentru a permite unei rate cu boboci sa traverseze strada

Un politist care dirija traficul intr-o intersectie aglomerata din Oradea a oprit masinile pentru a face loc unei rate cu boboci sa traverseze strada. Politistul chiar a ajutat bobocii sa nu se piarda de mama lor, acestia nereusind sa urce bordura. Ratele au fost indrumate spre Crisul Repede. Momentul a fost surpins de un oradean care a postat filmuletul pe pagina de Facebook.

Cheloo, acord de recunoastere a vinovatiei in dosarul in care este cercetat pentru trafic de droguri - a dat prietenilor cannabis, dar nu a vandut (surse)

Procurorii DIICOT au dispus sesizarea instantei de judecata, cu acord de recunoastere a vinovatiei, in dosarul in care Catalin Stefan Ion, solistul trupei Parazitii, cunoscut cu numele de scena Cheloo, este cercetat pentru trafic de droguri de risc, potrivit unor surse judiciare citate de news. ro. Acestea spun ca artistul a recunoscut ca a oferit prietenilor cannabis pentru consum, dar ca nu a vandut stupefiante.

Danut se simte bine! Veste EXTRAORDINARA venita de la medici despre copilul care a stat mai mult de 10 ore intr-un put din Teleorman

Veste buna de la medicii care s-au ingrijit de sanatatea copilului de nici doi ani care a cazut intr-un put din Teleorman. Danut se simte bine acum, se joaca si i-a revenit pofta de.

VIDEO Un politist a oprit circulatia in centrul orasului Oradea pentru a permite unei familii de rate sa traverseze strada

Un politist din Oradea a oprit circulatia rutiera intr-una dintre cele mai aglomerate intersectii din oras pentru a permite unei familii de rate sa traverseze in siguranta strada.

Starea baietelulului salvat din put este ameliorata. Medicii au decis transferarea lui pe sectia de pediatrie

Starea copilului din judetul Teleorman care a fost salvat dintr-un put este stabila, ameliorata, a declarat, marti, purtatorul de cuvant al Spitalului de Copii Grigore Alexandrescu, Raluca.

VIDEO Protestatar din Piata Victoriei: Inca mai sper. Am plecat in Canada, am revenit cu speranta, dar pare ca s-au intors in forta aceiasi indivizi care au fost si in urma cu 30 de ani

Alexandru Eana 49 de ani, face animatie 3D) este unul dintre romanii care au iesit in aceasta seara in strada pentru a protesta fata de gratierea faptelor de coruptie decisa de senatorii juristi. De ce mai iese in strada? Inca mai sper. Am fost plecat in Canada, m-am intors cu speranta intr-o societate schimbata, dar se pare ca s-au intors in forta aceiasi indivizi care au fost si in urma cu 30 de ani.

Asiguratorii: Dupa sase luni de la plafonarea tarifelor RCA, numarul de accidente rutiere grave din Romania este in continuare unul ingrijorator

Primele patru luni ale anului 2017 au fost marcate de cel putin 16 de accidente foarte grave cauzate de vehicule de transport comercial, accidente soldate cu peste 60 de raniti si 16 de persoane decedate, arata o analiza facuta de UNSAR Uniunea asiguratorilor) pe baza informatiilor aparute in presa. Incalcarile prevederilor legale de catre unele companii de transport din Romania conduc constant la tragedii, atat pe sosele din tara, cat si din afara granitelor si duc la cresteri constante ale despagubirilor acordate in urma accidentelor, cu impact direct in pretul politei de asigurare RCA, spun asiguratorii.

VIDEO Imagini din drona cu santierul autostrazii A10 Sebes - Turda: Mobilizare slaba pe primele doua loturi

Noi imagini din drona cu santierul Autostrazii A10 Sebes - Turda au fost publicate de catre Asociatia Pro Infrastructura API). Secventele video surprind avansul lucrarilor pe lotul 3, dar si slaba mobilizare a constructorului de pe Lotul 1 de care ministrul Transporturilor se arata nemultumit si anunta ca va purta discutii cu firma constructoare. In plus, pe Lotul 1 in continuare nu exista proiect tehnic avizat pentru nodul rutier Sebes A1-A10, la peste doi ani de cand trebuia sa fie gata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )