Libnet.ro
UNICEF

08:45

Carmen Dan: Este posibil sa avem avertizari de cod rosu in patru judete / Ma intereseaza inclusiv numerele de telefon ale soferilor de pe utilaje

Hotnews Hotnews,
 Carmen Dan: Este posibil sa avem avertizari de cod rosu in patru judete / Ma intereseaza inclusiv numerele de telefon ale soferilor de pe utilaje

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anuntat joi, in cadrul comandamentului convocat la sediul MAI, ca, in urma avertizarilor meteorologilor, este posibil sa fie instituit un cod rosu de vreme rea in patru judete, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Romania, sub ZAPADA. ANM AVERTIZEAZA: Este posibil sa avem COD ROSU de viscol si ninsori

Exista posibilitatea sa se emita chiar si un cod rosu de ninsori si viscol, a avertizat directorul ANM, in cadrul comandamentului de iarna convocat la Ministerul de Interne. Modelele indica.

VIDEO. Romania poate intra sub cod rosu de viscol si ninsori. Ministerul de Interne a convocat comandamentul de iarna

Noul ministru de Interne, Carmen Dan, a confirmat, la comandamentul de iarna de joi, ca ar putea fi declarat codul rosu in patru judete ale Romaniei.

Serban Nicolae este noul presedinte al Comisiei Juridice a Senatului, dupa plecarea lui Carmen Dan la MAI

Liderul senatorilor PSD Serban Nicolae este noul presedinte al Comisiei Juridice, dupa ce senatorul PSD Carmen Dan a fost numita in functia de ministru de Interne.

GUVERN MARIONETA. Fosta secretara din Teleorman, plasata de condamnatul Dragnea la Ministrul de Interne, a fost audiata cu usile inchise in Parlament. Ziaristii au fost dati afara, ca sa fie linistita Carmen Dan. Prim-ministrul de paie Sorin Grindeanu est

Audierea ministrului propus la MAI, Carmen Dan, a avut loc cu usile inchise, astfel ca jurnalistii au fost rugati sa paraseasca sedinta in care era audiata, pe motiv ca se vor discuta probleme de siguranta nationala.

Dispute la audierea ministrului propus la Interne, Carmen Dan, pe motiv ca presa nu este lasata sa asiste la audieri

Presedintele Comisiei pentru aparare din Camera Deputatilor, Dorel Caprar, a cerut presei sa paraseasca sedinta in care este audiat ministrul propus la MAI, Carmen Dan, pe motiv ca se vor discuta probleme de siguranta nationala, jurnalistii.

Romania poate intra sub cod rosu de viscol si ninsori. Ministerul de Interne a convocat comandamentul de iarna

In Romania s-ar putea declara, in urmatoarele ore, un cod rosu de viscol si ninsori, a declarat, joi, Elena Mateescu, directorul general al Administratiei Nationale de Meteorologie.

SCANDAL la audierea din comisiile de Aparare: Jurnalistii, DATI AFARA DIN SALA, la discutiile cu Carmen Dan, propusa pentru functia de ministru de Interne. Care a fost MOTIVUL (VIDEO)

Scandal la sedinta Comisiilor reunite de aparare din Camera Deputatilor si Senat, la audierea lui Carmen Dan, propusa pentru functia de ministru de Interne. Jurnalistii nu au avut acces la sedinta,.

SCANDAL la audierea din comisiile de Aparare: Jurnalistii, DATI AFARA DIN SALA, la discutiile cu Carmen Dan, propusa pentru functia de ministru de Interne (VIDEO)

Scandal la sedinta Comisiilor reunite de aparare din Camera Deputatilor si Senat, la audierea lui Carmen Dan, propusa pentru functia de ministru de Interne. Jurnalistii nu au avut acces la sedinta,.

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne :Orice abuz va fi sanctionat, dar in aceeasi masura, cred ca e timpul ca cel care poarta uniforma sa fie respectat

Carmen Daniela Dan, fost prefect de Teleorman, este noul ministru al Afacerilor Interne. Ministrii din cabinetul Grindeanu au depus, aseara, la Cotroceni, juramantul de credinta in fata presedintelui Klaus Iohannis.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )