Libnet.ro
UNICEF

21:30

VIDEO. Romania poate intra sub cod rosu de viscol si ninsori. Ministerul de Interne a convocat comandamentul de iarna

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Romania poate intra sub cod rosu de viscol si ninsori. Ministerul de Interne a convocat comandamentul de iarna

Noul ministru de Interne, Carmen Dan, a confirmat, la comandamentul de iarna de joi, ca ar putea fi declarat codul rosu in patru judete ale Romaniei. continuă pe România Liberă

Romania poate intra sub cod rosu de viscol si ninsori. Ministerul de Interne a convocat comandamentul de iarna

In Romania s-ar putea declara, in urmatoarele ore, un cod rosu de viscol si ninsori, a declarat, joi, Elena Mateescu, directorul general al Administratiei Nationale de Meteorologie.

Alerta de vreme rea. Buzaul intra la noapte sub cod portocaliu de viscol

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi dimineata, o avertizare Cod portocaliu de ninsori si viscol puternic pentru Bucuresti, Buzau si alte zece judete din sudul si estul tarii, valabila de vineri dimineata de la ora 2. 00, pana seara la ora 18.

Romania, sub ZAPADA. ANM AVERTIZEAZA: Este posibil sa avem COD ROSU de viscol si ninsori

Exista posibilitatea sa se emita chiar si un cod rosu de ninsori si viscol, a avertizat directorul ANM, in cadrul comandamentului de iarna convocat la Ministerul de Interne. Modelele indica.

Avertizare de vreme rea. Cod portocaliu de viscol in judetul Galati incepand din noaptea de joi spre vineri

Galatiul se afla pe lista celor 11 judete care, alaturi de municipiul Bucuresti, vor intra sub cod meteo portocaliu de viscol puternic. Potrivit ANM, codul va intra in vigoare vineri, la ora 2. 00 si va inceta la ora 18. Autoritatile spun ca sunt pregatite pentru orice.

VIDEO Buzaul, aproape de Codul Rosu. Gravidele si dependentii de dializa sunt adusi la spital din comunele judetului

Zeci de gravide si peste o suta de persoane care au nevoie de dializa trebuie transportate la spital pentru a nu fi probleme pe durata viscolului. Este una dintre masurile trasate de autoritati, in Comitetul pentru Situatii de Urgenta. Buzaul va fi din noaptea de joi spre vineri sub cod portocaliu de viscol iar de vineri de la ora 8. 00 pana la ora 14. 00 ar putea intra sub cod rosu.

Comandament de IARNA la M.A.I.: Romania, SUB COD PORTOCALIU DE NINSORI SI VISCOL (VIDEO, FOTO)

Noul ministru al Internelor a convocat comandamentul de iarna, dupa ce ANM a anuntat ca vremea se raceste puternic de joi seara. Potrivit meteorologilor, Romania va fi pana in weekend sub cod de.

Carmen Dan: Este posibil sa avem avertizari de cod rosu in patru judete / Ma intereseaza inclusiv numerele de telefon ale soferilor de pe utilaje

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anuntat joi, in cadrul comandamentului convocat la sediul MAI, ca, in urma avertizarilor meteorologilor, este posibil sa fie instituit un cod rosu de vreme rea in patru judete, scrie Agerpres.

Peste 6.500 de politisti vor actiona suplimentar in Bucuresti si in judetele sub cod galben si portocaliu de viscol

Peste 6. 500 de politisti vor actiona suplimentar fata de efectivul curent in Bucuresti si in 25 de judete aflate sub avertizare de cod galben si cod portocaliu de ninsori insemnate cantitativ si viscol puternic, pentru prevenirea si gestionarea situatiilor de risc, potrivit unui comunicat de presa al Politiei Romane.

Vremea rea se intoarce in Romania. 26 de judete, vizate de cod galben si portocaliu de ninsoare. Este poibil sa intre in vigoare un cod ROSU de ninsori. Lista trenurilor anulate de CFR

26 de judete din Romania vor fi vizate de cod galben si portocaliu de ninsoare, incepand de joi seara, avertizeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )